Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Belhanda, Nani'nin alternatifi olarak ta düşünülüyor olabilir.

Trabzon un yerinde olsam düşünmeden Culio ve Eneramo yu alırdım Enginde gidecek diyorlar ki bence erman falan gelecekse bize gelmesin engin kalsın candır engin

Bana pek inandırıcı gelmedi. Şayet böyle bir şey olsaydı daha bildik haber sitelerinde yer alırdı haber.

Tabiki öyle. Zaten bu haberi yapmak icin duyuma ihtiyac yok. Muslera gidecek olursa, Onur´un ilk alternatif oldugunu herkes biliyor.

1 haftadir sessiz sessiz calisiyorlar. Artik yavas yavas aciklansin su transferler. Bari Erman, Okay, Taylan gibi futbolculari bitirelim bu sürecte :)

yaw bu onur fena kaleci degil ama tanimayan biri yolda gorse kabzimal zanneder,adamda resmen bira gobegi falan var yav.kaleci fizigi ile alakasi yok

Belhanda, Nani'nin alternatifi olarak ta düşünülüyor olabilir.

belhanda ancak wesley'in alternatifidir nani nin olmaz öyle yada böyle kontenjan acılacak takıma musleramı melo mu bilinmez ki ikiside kalsa süper olur...wesley hocaya 4-4-2 yi değiştirmek zorunda kaldı nani geirse eger drogba,nani,burak,wesley aynı anda nasıl oynayacak...nani gelirse biri satılacaktır bunların diye düşünüyorum

Tremoulinas Galatasaray benimle ilgileniyor diye haber yapmış sporx. doğruluğu varmıdır

muslera_3534537800.jpg

@sporx: Bordeaux forması giyen sol bek Benoit Tremoulinas: "Gelen teklifler arasında Galatasaray ve Rusya'dan birkaç kulüp de var."

Melo'nun kalacağı yönünde haberleri çıkması ;

Muslera-Eboue-Chedjou-Solbek-Melo-Sneijder-Drogba-Nani/Amrabat

Birileri gider bence şu listeden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt