Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan 7+2 yapın bari .. yoksa kadro kuramayacağız :SS:

Muslera

Eboue

SOL BEK

Chedjou

Melo

Sneijder

Drogba

daha bir de kanat alınabilir. kim oynamayacak? büyük sorun

Trabzonspor'a döneceği iddia edilen Engin Baytar'ın menajeri Ali Egesel son durumu Akşam'a açıkladı.

Egesel; 'Galatasaray, Engin'e yeni bir sözleşme önerdi. Engin şuan Almanya'da. Döndüğünde büyük ihtimal ile Galatasaray ile yeni sözleşmeye imza atacak' dedi.

birde bu carlinhosu sanki yüce rabbim bizde sol bek oynasin diye yaratmis havasi var bizim teknik ekipte,dunyada baska sol bekmi yok arkadas.2 yildir pesindeyiz adamin

Her teknik adamin belli kriterleri var. Bence Fatih Terim, Carlinhos´u baya ofansif oynadigi icin begeniyor ve almak istiyor.

Izledigim kadariyla skora ciddi anlamda etki edebilen, cok iyi orta acan, teknik bir sol bek Carlinhos.

Trabzonspor'a döneceği iddia edilen Engin Baytar'ın menajeri Ali Egesel son durumu Akşam'a açıkladı.

Egesel; 'Galatasaray, Engin'e yeni bir sözleşme önerdi. Engin şuan Almanya'da. Döndüğünde büyük ihtimal ile Galatasaray ile yeni sözleşmeye imza atacak' dedi.
hadi insallah,engin kalsin,alperin 6m ettigi bir ulkede engine paha bicemem ben:)

Her teknik adamin belli kriterleri var. Bence Fatih Terim, Carlinhos´u baya ofansif oynadigi icin begeniyor ve almak istiyor.

Izledigim kadariyla skora ciddi anlamda etki edebilen, cok iyi orta acan, teknik bir sol bek Carlinhos.
ileri cikislarda ve teknik yonden rieranin ne gunahi var ozaman,biz defans yonu daha kuvvetli bir sol bek aramiyomuyuz?

Show TV'de Sneijder var.

Saba Tümer Florya'da röportaj yapmış. Az sonra ...

ileri cikislarda ve teknik yonden rieranin ne gunahi var ozaman,biz defans yonu daha kuvvetli bir sol bek aramiyomuyuz?

Carlinhos´un defansif anlamda kötü oldugunu kimse söylemiyor ki. Sonucta kariyerinde hep sol bek oynamis. Riera´dan iyidir defansi bence.

Bekleyip görecegiz. Daha iyisi alinabiliyorsa alsinlar tabiki. Sonucta hergün Brezilya Ligini izlemiyorum :) Ama önyargili da olmak istemiyorum.

Carlinhos´un defansif anlamda kötü oldugunu kimse söylemiyor ki. Sonucta kariyerinde hep sol bek oynamis. Riera´dan iyidir defansi bence.

Bekleyip görecegiz. Daha iyisi alinabiliyorsa alsinlar tabiki. Sonucta hergün Brezilya Ligini izlemiyorum :) Ama önyargili da olmak istemiyorum.

yok bende onyargili degilim,hatta carlinhos yani gorunurde iyide futbolcuya benziyo ama bukadar istek bukadar pesinde kosmamiz falan sanki coentraoyu ikna etmeye calisiyoruz.bana gore olursa olur olmazsa cokta tin diyecegim bir sol bek

buyuk dusunuyosak ve buyuk oynuyorsak melo-inler ikisi birdan alinmali

rüyamda carlinhosu gördüm hayırlı olsn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt