Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

ebue'yi rotasyona gayet sokarsin gerektiginde. drogba'yi da 3 macta 1 dinlendirmen takimin hayrina zaten olur

ayrica kadro yapamiyorsun deyip durma sato her turlu kadroyu yapabilir al sana ebueli drogbali amrabat'in dany'nin kenarda oturdugu kadro-

muslera

ebue ----- semih ------ chedju------ yabanci

inan ----- inler ------ sneijder

aydin --- drogba ----- frei

hamid

colak

amrabat

erman

dany

zan

eray

​

nani gelirse de yapacagin rotaz belli.

salla pati kadroya bak sen 6 yabancılı olsun diye, aydın sözleşmesi uzatılacağı bile garanti değil banko 11 yazmış, kerim kendi takımında bile her daim 11 oynayamıyor ama bizde banko 11 olacak. burak 18 de bile değil :trollface:

Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera

Eboue Chedjou Semih ?

Hamit ? Selcuk

Sneijder

Burak Drogba

1 yabanci, 1 yerli.

Hakan Balta ile oynamak intihar olur mecburen ORTA SAHAYA YERLİ LAZIM!

​

Yalnız Onur 18 yaşı artık genç felan değil ya futbol için..

Adamlar 18 yaşında Götze yapıyorlar herifleri..

Yani biz çok genç şans tanıyoruz genç oyunculara..

Hele bir kemikleri gelişsin falan filan derken herif 24 yaşına geliyor bir deri bir kemik!

Avrupa´da öyle ama bizde degil. O yüzden ben kontenjan kisitlamasina karsiyim. Türk futbolculari herseyi ögrenene kadar 25-26 yasinda oluyorlar.

Avrupa´da daha farkli. Adamlar 16 yasina gelince fizik olarak neredeyse hazir oluyorlar. Bizimkiler 1.70 m 45 kg filan.

Altyapi sistemini komple yenilemek lazim ve 6-7 sene sabretmek lazim. Baska yolu yok bunun. Fizik olarak, teknik taktik egitim vs. hersey degismeli.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

salla pati kadroya bak sen 6 yabancılı olsun diye, aydın sözleşmesi uzatılacağı bile garanti değil banko 11 yazmış, kerim kendi takımında bile her daim 11 oynayamıyor ama bizde banko 11 olacak. burak 18 de bile değil :trollface:

yaziver buragi da

kerim frei yetenek barindiran bi adam izlemis olsaydin fikrin olurdu. gayet parlamasi mumkundur gs'de ayrica aydin'a laf mi ettin cevap vermeye tenezzul etmeyim.

sonuc olarak kadroyu kurdum hala konusuyon

Biraz daha sabredelim bari.

Federasyon değişeceği zaman bundan sapık biri gelemez. Beyninin %0.2'si kullanan adam şu yabancı sınırını kaldırır.

aydin yilmaz gitmistir umarim, bjk ya yakisir

Eboue yedekte oturacak başka alternatif yok ulan.

ya aslında bursadan şeneri alsak, bonservisi 2m. euro en azından eboue ye ciddi alternatif olur, özelliklede ligdeki maçlarda oynatarak yabancı hakkımızı diğer bölgelerde kullanmamıza imkan sağlar

katılıyorum, illa 1 as oyuncuyu göndermek zorundayız, bu sezon genelinde yerine sabri oynasa dediğimiz eboue gözden çıkarılabilir. hamit sabri şener rotasyonu işimizi rahatlıkla görür.

Avrupa´da öyle ama bizde degil. O yüzden ben kontenjan kisitlamasina karsiyim. Türk futbolculari herseyi ögrenene kadar 25-26 yasinda oluyorlar.

Avrupa´da daha farkli. Adamlar 16 yasina gelince fizik olarak neredeyse hazir oluyorlar. Bizimkiler 1.70 m 45 kg filan.

Altyapi sistemini komple yenilemek lazim ve 6-7 sene sabretmek lazim. Baska yolu yok bunun. Fizik olarak, teknik taktik egitim vs. hersey degismeli.

Ayrıca istikrar yakalanmıyor. Ligde ayrı bir 11 CL'de ayrı bir 11.

CL'de yapılacak ciddi değişiklikler takıma zarar verecek yapmasan daha kötü Semih,Aydın,Balta,Sabri gibi oyuncular CL'de oynayacak

Bir kere yabancı sınırlaması denen lanet şeyi ortadan kaldıracaksın..

Dünya'nın her yerinden çocuklara seçmeler yapacaksın iskelet bir çocuk grubu yakalayıp onlara özel eğitim vereceksin çocuklar buraya yerleşecek öyle 2 senede olmaz o işler dediğin gibi çocuklar Galatasaray ekolüyle büyüyecek ve A takım ne oynarsa çocukluktan itibaren o taktikte oynayacaklar..

Fatih Terim gözetiminde taktiksel olarak bilinçlendirilecekler ona göre vücut gelişimi felan profesyonel insanlar eğitecek çocukları..

Ve sonra bekleyeceksin yeşeren filizlenen illa olacak aralarında..

Kaliteli altyapı budur abi..

Biz gidiyoruz 19 yaşında oyuncu alıyoruz ne idüğü belirsiz tamam yeteneklidir ama ya tutarsa transferi..

_______

| Muslera |

eboue-----semih-------------chedjou-----balta

-----------------------melo--------------------------

--------------------- selçuk------------------------

kazım------------------------------------------nani

--------------------sneijder------------------------

---------------------burak--------------------------

| Eray , Dany , Erman , Şener , Yekta , Engin , Drogba | ​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt