Gökberk Gündoğdu
Kırmızı Üye
- 19 Ağustos 2011
- 2.243
- 6
- 998
Cevap: Transfer Nöbeti
Emre Kılınçı takip eden var mı aranızda?
Nasıl oyuncudur?
Emre Kılınçı takip eden var mı aranızda?
Nasıl oyuncudur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amrabat´i Okay Yokuslu karsiliginda 1 yilligina kiralasak keske Kayserispor´a. Ceyhun´u da veririrz. Zaten bedavaya almistik.
ebue'yi rotasyona gayet sokarsin gerektiginde. drogba'yi da 3 macta 1 dinlendirmen takimin hayrina zaten olur
ayrica kadro yapamiyorsun deyip durma sato her turlu kadroyu yapabilir al sana ebueli drogbali amrabat'in dany'nin kenarda oturdugu kadro-
muslera
ebue ----- semih ------ chedju------ yabanci
inan ----- inler ------ sneijder
aydin --- drogba ----- frei
hamid
colak
amrabat
erman
dany
zan
eray
nani gelirse de yapacagin rotaz belli.
Yalnız Onur 18 yaşı artık genç felan değil ya futbol için..
Adamlar 18 yaşında Götze yapıyorlar herifleri..
Yani biz çok genç şans tanıyoruz genç oyunculara..
Hele bir kemikleri gelişsin falan filan derken herif 24 yaşına geliyor bir deri bir kemik!
salla pati kadroya bak sen 6 yabancılı olsun diye, aydın sözleşmesi uzatılacağı bile garanti değil banko 11 yazmış, kerim kendi takımında bile her daim 11 oynayamıyor ama bizde banko 11 olacak. burak 18 de bile değil :trollface:
ya aslında bursadan şeneri alsak, bonservisi 2m. euro en azından eboue ye ciddi alternatif olur, özelliklede ligdeki maçlarda oynatarak yabancı hakkımızı diğer bölgelerde kullanmamıza imkan sağlar
amrabatın kiralancak tarafı yok oynaması laızım
Amrabat´i Okay Yokuslu karsiliginda 1 yilligina kiralasak keske Kayserispor´a. Ceyhun´u da veririrz. Zaten bedavaya almistik.
Bizde mi? Oynadigi zaman da küfür ediyorlar amaNani´yi bekliyor millet
![]()
aydin yilmaz gitmistir umarim, bjk ya yakisir
Sözleşme uzatıldı Aydın ile.
Avrupa´da öyle ama bizde degil. O yüzden ben kontenjan kisitlamasina karsiyim. Türk futbolculari herseyi ögrenene kadar 25-26 yasinda oluyorlar.
Avrupa´da daha farkli. Adamlar 16 yasina gelince fizik olarak neredeyse hazir oluyorlar. Bizimkiler 1.70 m 45 kg filan.
Altyapi sistemini komple yenilemek lazim ve 6-7 sene sabretmek lazim. Baska yolu yok bunun. Fizik olarak, teknik taktik egitim vs. hersey degismeli.
Avrupa´da öyle ama bizde degil. O yüzden ben kontenjan kisitlamasina karsiyim. Türk futbolculari herseyi ögrenene kadar 25-26 yasinda oluyorlar.
Avrupa´da daha farkli. Adamlar 16 yasina gelince fizik olarak neredeyse hazir oluyorlar. Bizimkiler 1.70 m 45 kg filan.
Altyapi sistemini komple yenilemek lazim ve 6-7 sene sabretmek lazim. Baska yolu yok bunun. Fizik olarak, teknik taktik egitim vs. hersey degismeli.
zaten tupcu beyninin %0.2 sini kullanabildigi icin boyle oluyor, geri kalan % 99.98 de su zatenBiraz daha sabredelim bari.
Federasyon değişeceği zaman bundan sapık biri gelemez. Beyninin %0.2'si kullanan adam şu yabancı sınırını kaldırır.
azizsilinin kaç yabancı tobçusu oldu brunoyla