Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sizin uykunuz gelmiş, sayfa ağır hareket ediyor.

Hepinize Hayırlı Akşamlar, esen kalın efenim

yarın nani haberleriyle geçer gün, bu gece bi şey çıkmaz.

iyi geceler...

Re: Transfer Nöbeti

8+3 imkansız renkdaş naptın :D 6+2ye bile fitim yeminle şuan. 6+0 çok saçma. Ha benim asıl görüşüm 7+2 ama olmaz sanmıyorum

Ya çok saçma futbol da yabancısı türkü mü olur kim hak ediyorsa onu oynatacaksin.Her senede bir kural olmali alt yapıdan iki oyuncu çıkacak gibi vs..

Ingileterede hep yabancı oynuyorlar hak eden ingilizlerde takımda yerini aliyor.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Ya çok saçma futbol da yabancısı türkü mü olur kim hak ediyorsa onu oynatacaksin.Her senede bir kural olmali alt yapıdan iki oyuncu çıkacak gibi vs..

Ingileterede hep yabancı oynuyorlar hak eden ingilizlerde takımda yerini aliyor.

Malesef burası Türkiye..

S.a arkadaşlar, kandiliniz mübarek olsun.

Arkadaşlar annem rahatsızlandı ateşi vs çıktı şekeri vardı vs vs yani şuan iyi değilim çünkü ayrıca babamda cuma gününden beri hastanede kan değerleri düşmüş, arkadaşlar lütfen dua edin, lütfen.

Allah c.c. acil şifalar versin.

arkadaşlar yabancı sınırı bizi sıkıntıya sokacak evet ama fenerin işine gelecek gibi bi hava var kendi taraftarları da bu havaya kapılmış fenerde kim var yerli çok kaliteli

volkan? kendi taraftarı bile güvenmiyor

emre? senede 20 maç

gökhan gönül? sezon başında yok

alper?eh iyi diyelim hadi

salih?alper yada salih oynayacak ikiside aynı etkiyi yapar bence

genç semih bekir egemen hasan ali mehmet topal saymıyorum

Ben o konuda rahatım bizim yerlilerimiz çok daha kaliteli ve effective

SON DAKİKA: İBB´li Holmen F.Bahçe´de.. Transfer‚ yeni teknik direktör belirlendikten sonra resmen açıklanacak

olmadı mı kardeş:). bence en mantıklısı

Hamiti at gitsin koy oraya Erman yada Emre Kilinci.. Vallaha Hamiti izleyecegime Emre Kilinc denen eleman 1 sene oynasin kendini gelistiriyorsa amenna gelistiremezse.. Denedik olmadi deriz

Hamitten ne köy olur ne kasaba, bizim takim sablonuna uymuyor..

Fenerin büyük ihtimal alacağı yabanci oyuncular :

Ekotto-Bruno Alves-Holmen-Cardozo

arkadaşlar yabancı sınırı bizi sıkıntıya sokacak evet ama fenerin işine gelecek gibi bi hava var kendi taraftarları da bu havaya kapılmış fenerde kim var yerli çok kaliteli

volkan? kendi taraftarı bile güvenmiyor

emre? senede 20 maç

gökhan gönül? sezon başında yok

alper?eh iyi diyelim hadi

salih?alper yada salih oynayacak ikiside aynı etkiyi yapar bence

genç semih bekir egemen hasan ali mehmet topal saymıyorum

Ben o konuda rahatım bizim yerlilerimiz çok daha kaliteli ve effective
isin kotusu bizim forumda bile buna inanan cok var,sikecilerden bir tane türk alipta bizim 11 de oynatacagin adam yok,gecsinler o isleri.cakalliklari yine ellerinde patlayacak

Hamiti at gitsin koy oraya Erman yada Emre Kilinci.. Vallaha Hamiti izleyecegime Emre Kilinc denen eleman 1 sene oynasin kendini gelistiriyorsa amenna gelistiremezse.. Denedik olmadi deriz

Hamitten ne köy olur ne kasaba, bizim takim sablonuna uymuyor..

10 numara bir hayatın var hafız.

bu haberide kim salladıysa iyi sallamış

sözleşmesi bitmesine 1 yıl kalan adamı dünyada kiralayan ilk takım mı olacakmışız:asd:

Elmanderin parasını diger oyunculardan cıkartırlar zaten elmanderden kac para gelir bekliyosunki en baba 1 mn € gelir..

Ceyhun ile Cagları veririz buyuk ihtimal konyaya 1 1 onlar elmanderide kiralık 300 500 neyse gecmiş olsun haber dogruysa böle bişey bekliyorum ben

Beyler birsey sorucam :D

Sabri Sarioglu solbekde oynamazmi :D?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt