- 23 Temmuz 2011
- 75.741
- 50.640
- 4.843
Cevap: Transfer Nöbeti
içimden geldi
Neoldu lan Morinyo
içimden geldi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neoldu lan Morinyo

yaw su cardozoda bizim goremedigimiz ne var,adam calim atamaz,hizli degil.dripling yetenegi yok.adam bildiginiz ceza sahasi topcusu
yaw zaten alves yobodan iyi falan degil,hatta yobonun bir cok ozelligi alvesten iyi,sow-cardozo yan yana oynatamazlar kontenjan sikinti mumkun degil vs vs vs ,adamlarin t.direktoru yok transfer yapiyolar,dünya yer yuzunde boyle camia yokturFenerin mevcut yapısına belkide en ters adam , bu transfer olur üstünede Sow'u gönderirlerse ....
yaw su cardozoda bizim goremedigimiz ne var,adam calim atamaz,hizli degil.dripling yetenegi yok.adam bildiginiz ceza sahasi topcusu
içimden geldi![]()
Morinyo İbrahimi istemis Paristen
Elmanderin parasını diger oyunculardan cıkartırlar zaten elmanderden kac para gelir bekliyosunki en baba 1 mn € gelir..
Ceyhun ile Cagları veririz buyuk ihtimal konyaya 1 1 onlar elmanderide kiralık 300 500 neyse gecmiş olsun haber dogruysa böle bişey bekliyorum ben
ve sen hala futbolu bildigini saniyosun.göremediğim dediklerini görüyorlardır belki... ben saydıklarının hepsini görüyorum
cardozo gol atmak icin yaratilmissa biz birdaha futbol falan izlemeyelim,utanmasaniz drogba ayarinda diyeceksiniz adamaadam gol atmak için yaratılmış ceza sahası içi, dışı, kafa, sol ayak, sağ ayak adam her türlü gol atabiliyor ama çok hantal benficada yanındaki adamlar hızlı olduğu için çok dikkat çekmiyor ama fb de çok dikkat eder.
ve sen hala futbolu bildigini saniyosun.
yaw zaten alves yobodan iyi falan degil,hatta yobonun bir cok ozelligi alvesten iyi,sow-cardozo yan yana oynatamazlar kontenjan sikinti mumkun degil vs vs vs ,adamlarin t.direktoru yok transfer yapiyolar,dünya yer yuzunde boyle camia yoktur
ve sen hala futbolu bildigini saniyosun.

cm mibi de bunlar var bu memlekette siz biliyorsunuz bir tek. en sevmediğim şeydir şu sidik yarışı ama ben senin gibi cm ağzıyla konuşmam birader taktik, teknik ve antrenman bilgilerinden bihaber futbolu konsol oyunları gibi düşünen adamlar hep yanıldı. 93 koşuyomuş çok iyi bu adam süper adam hemen alın ....
[video=youtube;odz_FonzVKQ]https://www.youtube.com/watch?v=odz_FonzVKQ[/video]
Kimin çocuğuysa artık.

İyi geceler cümleten