Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hayır 2 metreye yakın adamdan fizyolojik olarak 1.65 lik adamlar gibi seri olmasını bekleyemezsin ki. ondan sonra burda millete futboldan anlamıyorsun de. kıyas mantığını geçtim mantık yok...

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 9 sn SON DAKİKA: G.Saray 3.3 milyon €'luk yıllık ücreti nedeniyle gönderemediği Riera nedeniyle flaş sol açık transferinden vazgeçti. Riera kaldı

kepazlik

Re: Transfer Nöbeti

Barcelonanin ilk hedefi david luiz sonra rami sonra mathieu

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

hayır 2 metreye yakın adamdan fizyolojik olarak 1.65 lik adamlar gibi seri olmasını bekleyemezsin ki. ondan sonra burda millete futboldan anlamıyorsun de. kıyas mantığını geçtim mantık yok...
kafanmi guzel birader,ben adam seri degil dedim sen itiraz ettin seridir dedin,senin gormediklerini ben o adamda goruyorum dedin,simdide 2 metrelik adamdan serilik beklenmez diyosun

Re: Transfer Nöbeti

Riera -Mathieu takası söz konusu olmuştu bazıları pek bişey değişmez diyordu karşı çıkanlar bile vardı :)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Yanliz bu Bruno zipladimi ayagi rakip topcunun kafaya temas ediyor o kadar yuksek siçriyor.

-----------------------Onur-----------------------

--------Semih------Chedjou-------Dany-------

Nani--------Selcuk---------Inler------Sanchez

----------------------Sneijder----------------------

-----------------Burak------Drogba---------------

Bende 6 yabancili hayalimi yazim. Ha Arda gelecekse, Muslerada kalacaksa tabi daha bomba olur.

Arda > Sanchez

Muslera > Onur tabiki. :D

Riera dan daha iyi bir solbek lazim o kesin ama MAthieu degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt