Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

jeremy-mathieu-2.jpg

Bu tip Barcelona'da oynayabilecek bir tip degil.

Fenerin mevcut yapısına belkide en ters adam , bu transfer olur üstünede Sow'u gönderirlerse ....
yaw zaten alves yobodan iyi falan degil,hatta yobonun bir cok ozelligi alvesten iyi,sow-cardozo yan yana oynatamazlar kontenjan sikinti mumkun degil vs vs vs ,adamlarin t.direktoru yok transfer yapiyolar,dünya yer yuzunde boyle camia yoktur

Beyler Cardozo su bildigimizi tartisiyorsunuz degilmi?

Aykutta gitti hatirlatayim..

Cardozo ile birlikte bizim oynadigimiz oyuna donmeye calisacaklar..

Umarim alamazlar..

yaw su cardozoda bizim goremedigimiz ne var,adam calim atamaz,hizli degil.dripling yetenegi yok.adam bildiginiz ceza sahasi topcusu

adam gol atmak için yaratılmış ceza sahası içi, dışı, kafa, sol ayak, sağ ayak adam her türlü gol atabiliyor ama çok hantal benficada yanındaki adamlar hızlı olduğu için çok dikkat çekmiyor ama fb de çok dikkat eder.

Elmanderin parasını diger oyunculardan cıkartırlar zaten elmanderden kac para gelir bekliyosunki en baba 1 mn € gelir..

Ceyhun ile Cagları veririz buyuk ihtimal konyaya 1 1 onlar elmanderide kiralık 300 500 neyse gecmiş olsun haber dogruysa böle bişey bekliyorum ben

kayseride çatır çatır oynayan ceyhun u hiç yoka neden vereceğiz, çağlar bosman oldu zaten. elmander satılır ya da takasta kullanılır, sözleşmesi bitmesine 1 yıl kalan oyuncu kiralanmaz.Elmander zaten avrupa çapında bir oyuncu konyaya filan gitmez.

[video=youtube;Qc_bWv4o78g]https://www.youtube.com/watch?v=Qc_bWv4o78g[/video]

adam gol atmak için yaratılmış ceza sahası içi, dışı, kafa, sol ayak, sağ ayak adam her türlü gol atabiliyor ama çok hantal benficada yanındaki adamlar hızlı olduğu için çok dikkat çekmiyor ama fb de çok dikkat eder.
cardozo gol atmak icin yaratilmissa biz birdaha futbol falan izlemeyelim,utanmasaniz drogba ayarinda diyeceksiniz adama

erman kılıçın 3 4 senelik istatistiklerine baktım bu rakamlara rağmen bize 400bin euro gibi bi paraya imza attığı için büyük saygı duyuyorum şuan

not:400bin euroyu küçümsemiyorum elbet ama ülkede 20 yasındaki alperin bizde hiç oynamayan furkanın aldığı paralar malum

ve sen hala futbolu bildigini saniyosun.

bi de bunlar var bu memlekette siz biliyorsunuz bir tek. en sevmediğim şeydir şu sidik yarışı ama ben senin gibi cm ağzıyla konuşmam birader taktik, teknik ve antrenman bilgilerinden bihaber futbolu konsol oyunları gibi düşünen adamlar hep yanıldı. 93 koşuyomuş çok iyi bu adam süper adam hemen alın ....

Ersun Yanal olcak o bu transferlere ses cikarmaz azizin koyunu :D
yaw zaten alves yobodan iyi falan degil,hatta yobonun bir cok ozelligi alvesten iyi,sow-cardozo yan yana oynatamazlar kontenjan sikinti mumkun degil vs vs vs ,adamlarin t.direktoru yok transfer yapiyolar,dünya yer yuzunde boyle camia yoktur

İyi geceler cümleten

bi de bunlar var bu memlekette siz biliyorsunuz bir tek. en sevmediğim şeydir şu sidik yarışı ama ben senin gibi cm ağzıyla konuşmam birader taktik, teknik ve antrenman bilgilerinden bihaber futbolu konsol oyunları gibi düşünen adamlar hep yanıldı. 93 koşuyomuş çok iyi bu adam süper adam hemen alın ....
cm mi :) bi git uyu sen ya,gece gece hey allahim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt