Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer sezonunun sonuydu piyasada kimse kalmamisti ve bizde bir sol acik sartti yani oyle her istedigmizi alamazdik

ya öyle şey mi var sanki ama . 2. ligden veteran al türk al genç al. ama yönetimi savnma bna

sen ne musibet bir adamsin birader,herseye maydanoz oluyosun

cnm sklyo renktaş napim :Ss

Haha agzina saglik
smileee.gif

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

haha seninde agzına saglik :)

Nani falan çok lüks bu takıma zaten.Kalite olarak değil,yabancı kontenjanı yüzünden lüks.Daha Melo'yu ha deyince alamıyoruz bu kontenjan yüzünden birde gidip Nani gibi yabancı kanat alırsak işin içinden çıkamayız.Nani'yi oynatacam diye Muslera'yı satarlar Onur'u alırlar,Eboue gider veya kadro dışı kalır orda Sabri oynar.Sağ açığa bir Nani gelecek diye 2-3 tane mevkinin kalitesi düşmek zorunda kalır.Hiç gerek yok.Melo bile lüks şuan bu takıma.Acilen Gökhan İnler alınması lazım ama habire yabancı oyuncular dönüyor gündemde :) Herkes farkındadır inşallah kontenjan sorununun,çünkü başımıza iş alacağız böyle giderse.

Transfer sezonunun sonuydu piyasada kimse kalmamisti ve bizde bir sol acik sartti yani oyle her istedigmizi alamazdik

aynen ardanın kazdığır riera lamı cimi yok, son dk gidiyorum dedi sonuç riera, 3 bonservis ilk yıl katkı vermeden 3den fazla maliyeti oldu. sözde 12 kazandırdı yarısı uçtu gitti bile

umarım elden çıkarabiliriz rierayı

Transfer Nöbeti

Lütfen çocuklarınızı pistten alınız. Birbirlerinin saçını çekip, püskevitletini çalıyorlar sonra da kavga çıkıyor.

herkez herkeze maydonoz vallah, oldu ketchap

kankiler yine toplanmış bu forumun özelliği bu az çok isim aşinalığı varsa köpek sürüsü gibi bir olurlar... leo denen gavur isimli bas git falan demiş bana. sebebi ne adam gibi söylesin ortada bişey yokken sen en anlarsın futboldan diyen ben miyim ? sizin gibi gelişmemiş karakteri oturmamış insanlar yüzünden çekilmez oluyor bu forum

sneijder transferinde de seten gelmeyecek demsti o yuzden rahat oln :)

Birdahaki Oskarlarda En büyük provokatörde secilmesini rica ediyorum.

Oyumuda simdiden veriyorum.

Engin Talü

Nerde kavga orda Engin. Adam sanki kokusunu aliyor. :D

kankiler yine toplanmış bu forumun özelliği bu az çok isim aşinalığı varsa köpek sürüsü gibi bir olurlar... leo denen gavur isimli bas git falan demiş bana. sebebi ne adam gibi söylesin ortada bişey yokken sen en anlarsın futboldan diyen ben miyim ? sizin gibi gelişmemiş karakteri oturmamış insanlar yüzünden çekilmez oluyor bu forum

kanki tamam yapma artık yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt