Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dogukan kuşmuş

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

it sürüsü gibi bir tane daha sanane birader. arkadaşın adam gibi usturuplu yazacak ki ona hiç bir şey yazmamışken sataşan arana o adam. isteyene istediğini veriyorum

usturuplu yazacak diyen kişi önce kendi üslubuna bakacak. Ben sana hakaret ettim mi? Hayır. Buna rağmen sen hakaret içerikli şeyler yazıyorsun. Şimdi bende sana mı istediğini vereyim ? Bu mudur olay ?

Savaşmayın sevişin beyler.

böyle mi la ?

D1DYD.gif

Forum yönetimi bunları transfer nöbeti hareketlensin diye mi tutuyor ne? :)

Re: Transfer Nöbeti

Doğukan kuş değil ergenlige yeni giriyor sivilcesi filan çıkmış jöle ile yeni tanışmış onunla meşgul ondan biraz gergin :)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

rieranın sözleşmesindeki maddeye bakın.2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 3.000.000 EUR tutarında sabit transfer ücreti ve her sezon için 7.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

rezillik.biz nasıl kurtulacaz bu adamdan sol beke yer açmak için.yedek klübesinde yıllık 3 milyon euro kazanan adam çılgınlık olur

bu sayfalari kayit ediyorum modlar,yarin bi gun ayni seyleri yazdigimda ceza veirseniz tapleri koyarim onunuze:)

Muslera 7 kurtaris yaparak suarez ile macin adami secilmis.

biz o konuyu tartistik sonuca balayamadik hic acma :D
rieranın sözleşmesindeki maddeye bakın.2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 3.000.000 EUR tutarında sabit transfer ücreti ve her sezon için 7.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

rezillik.biz nasıl kurtulacaz bu adamdan sol beke yer açmak için.yedek klübesinde yıllık 3 milyon euro kazanan adam çılgınlık olur

birileri bu riera konusunda Ardaya laf atiyor ya. bir tarafda haklilar malesef. son dakikada kacmasa madride arda beyfendi riera ya bukadar parayla almazdik hayata. son dakika transferiydi yanlis hatirlamiyorsam riera. o saaten sonra kimi alacakdin adam akili. rieranin menajeride soydu bizi isde orda. ya almayacaksin hic yada o saaten sonra ardayi satmayacakdin. nerden baksan fiyasko :SS:

sabırlı ol kardeş yöneticilerimiz en iyisini yapar olmadı ticket aç

En iyisini yapsalar senin bu forumdan ip banı yemen gerek ziyaretçi olarak bile girememen gerek doğa kanuna göre :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt