Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
it sürüsü gibi bir tane daha sanane birader. arkadaşın adam gibi usturuplu yazacak ki ona hiç bir şey yazmamışken sataşan arana o adam. isteyene istediğini veriyorum
Savaşmayın sevişin beyler.
yaw melih ugrasma kardesim yol verusturuplu yazacak diyen kişi önce kendi üslubuna bakacak. Ben sana hakaret ettim mi? Hayır. Buna rağmen sen hakaret içerikli şeyler yazıyorsun. Şimdi bende sana mı istediğini vereyim ? Bu mudur olay ?
yaw melih ugrasma kardesim yol ver![]()
:ayatollah:Bütün yollar onun abi. Sen yeter ki iste.![]()
rieranın sözleşmesindeki maddeye bakın.2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 3.000.000 EUR tutarında sabit transfer ücreti ve her sezon için 7.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
rezillik
bu sayfalari kayit ediyorum modlar,yarin bi gun ayni seyleri yazdigimda ceza veirseniz tapleri koyarim onunuze![]()
rieranın sözleşmesindeki maddeye bakın.2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 3.000.000 EUR tutarında sabit transfer ücreti ve her sezon için 7.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
rezillik.biz nasıl kurtulacaz bu adamdan sol beke yer açmak için.yedek klübesinde yıllık 3 milyon euro kazanan adam çılgınlık olur
rezillik.biz nasıl kurtulacaz bu adamdan sol beke yer açmak için.yedek klübesinde yıllık 3 milyon euro kazanan adam çılgınlık olur
sabırlı ol kardeş yöneticilerimiz en iyisini yapar olmadı ticket aç