Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Albayrakda olmadığına görə bu yurt içi transferlerle kim uğraşıyor? Erman transferinde klüp den kim vardı

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

AW: Transfer Nöbeti

Sneijder transferini sağar sultan biliyordu.

Duyumcumusun sahte menejermisin anlat bakalım ne adamsın?

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

emre can bayernden ayrılıyor gibi haberler cıkmaya başladı,frankfurt kendisine talipmiş, frankfurt talipse biz rahatlıkla onlardan daha avantajlı olup onu alabiliriz

SON DAKİKA: 3.3 milyon €'luk ücreti yüzünden takım bulamayan Riera G.Saray'da kaldı.. Flaş sol açık transferi rafa kalktı.. Nani devre dışı!

İbrahim Seten

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Fatih Terim direk Konuşma ların içindemi?

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

Mourinho telefon acip ben seni takimda istiyorum diyorsa .. Fatih Terim'de oyle birsey yapiyordur .. ve kaninda Galatasaray kani olan herhangi bir kisi dayanamaz tamam geliyorum der . :yenieek:

merhaba arkadaşlar öncelikle çoğu kişi tarafından tavsiye edilen bir foruma kayıt olmaktan çok mutluyum.bu yaz transfer döneminde sizlere transfer bilgisi vermek üzere kayıt oldum.ilk olarak twitterda sneijder transferini vermiştim. bugün jorge mendesin istanbula geleceği malum.görüşme detaylarını size aktarmaya çalışacagım.daha sonra görüşmek üzere. bu arada nani için bişeyler karaladım. 14numara: ''Road To Istanbul''

sana zaten twitterden baya salladim..burda da sallatirma kolpaci herif...ceza yicem senin yüzünden

sneijder i ben dedim diye milleti gaza getirme...mathieu tweetini niye sildin ilk önce onu söyle

fos cikinca haberlerin niye tweetlerine gizledin :lol:

kazım ,>>> aydın

aksini iddia edenle pinpon dahi oynamam

emre can bayernden ayrılıyor gibi haberler cıkmaya başladı,frankfurt kendisine talipmiş, frankfurt talipse biz rahatlıkla onlardan daha avantajlı olup onu alabiliriz

zor dostum adamlar Mesut Ozil / Ilkay / Nuri / Hamit / Samet Yesil hayaliyle yasiyorlar kolay kolay turkiye ye yol almazlar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt