Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yok bu sene adam akıllı duyumcu çıkmayacak Şeref Aydın'da gelmiyor.:SS:

Ibrahim Seten en buyuk palavraci .. :lol: Hasan sas ceza alacak disipline sevk edilidi yalanini ortaya atan zavallinin biri

9 saat önce atmış seten o twiti ayrıca seten'den bahsediyoruz :o

SON DAKİKA: 3.3 milyon €'luk ücreti yüzünden takım bulamayan Riera G.Saray'da kaldı.. Flaş sol açık transferi rafa kalktı.. Nani devre dışı!

İbrahim Seten

Adama kendine kulüp bulması için süre verilmiş ve o süre sona mı ermiş? Daha transfer sezonu başlamadı be.

şimdi Galatasaray videolarını izliyodum sıkıntıdan, düşündümde Burak Yılmaz bizim 2000lerin kadrosunda olsaymış yani o efsane kadroda 96-20 dönemi

selçu hakkında bişey var ya hani frikiğin başına geçtimmi git sevin diye, burak'a da bi pas at git sevin o derece kaliteli vuruşları var hergelenin, karşı karşıya kaldımmı ben zaten direk seviniyom.

bizde jardel dışında, belki baros dışında pek fazla hatırlamıyom böyle leblebi gibi gol atan forvet. yani girdiği pozisyonla gol atma yüzdesi bakımından

şimdi Galatasaray videolarını izliyodum sıkıntıdan, düşündümde Burak Yılmaz bizim 2000lerin kadrosunda olsaymış yani o efsane kadroda 96-20 dönemi

selçu hakkında bişey var ya hani frikiğin başına geçtimmi git sevin diye, burak'a da bi pas at git sevin o derece kaliteli vuruşları var hergelenin, karşı karşıya kaldımmı ben zaten direk seviniyom.

hangi evrende

Baskandaki düsünce su olabilir. Riera gitsin 3.3 milyon€'dan kurtulalim, o 3.3 milyon arti 1 milyon fazla Nani'ye verelim.

Ama daha transfer dönemi baslamadan nasil Riera kaliyormus..

Lig tv'deki spiker, Onur Kıvrak önümüzdeki sezon çok büyük ihtimalle Galatasaray forması giyecek dedi...

Burak Arif'den daha iyi golcü diyenle bile sabaha kadar tartışırım.. Hakan Şükür, Jardel'i vs. saymıyorum.

Burak Arif'den daha iyi golcü diyenle bile sabaha kadar tartışırım.. Hakan Şükür, Jardel'i vs. saymıyorum.

Burak Hakan'dan bile daha golcü oyuncu. UEFA'nın resmi sitesinde baktım girdiği pozisyonla attığı gol oranı CL'de en yüksek olan oyuncuydu, messiden bile fazla yani. son durum ne bilmiyom biz ç.finalde elendik çünkü. Burak nefis bi golcü.

Muslera, Sneijder, Burak, Drogba, Selçuk, Hamit, Eboue, Semih dışında kimi satıyorsan sat.

Melo yada yerine yabancı gelirse Muslera satılır.

Riera kalırsa solbek alınmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt