Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aurelien Chedjou transferini Kamuoyu Aydınlatma Platformu KAP’a da bildiren Galatasaray, Lille’in istekleri ile boğuşuyor.

6.3 milyon Euro karşılığında Fransız ekibi ile el sıkışılırken bu paranın 1 yılda ödenmesi planlandı. Ancak Lille maddi sıkıntısını aşmak için bu parayı bankalardan kesintili de olsa tek ödeme halinde almak istedi. Bankaların bu isteği reddetmesi ile birlikte Lille yetkilileri de yeniden G.Saray’ın kapısını çaldı. Yeni bir anlaşma yapmak isteyen Fransızlar’ın parayı biraz daha aşağıya düşürüp tek ödeme halinde almak istediği öğrenildi.

Galatasaray'ın Fransız kulübü Lille'e ne cevap vereceği ve nasıl tavır alacağının henüz netleşmediği ifade edildi.

4 milyon euro keş verelim bitsin bari

Aurelien Chedjou transferini Kamuoyu Aydınlatma Platformu KAP’a da bildiren Galatasaray, Lille’in istekleri ile boğuşuyor.

6.3 milyon Euro karşılığında Fransız ekibi ile el sıkışılırken bu paranın 1 yılda ödenmesi planlandı. Ancak Lille maddi sıkıntısını aşmak için bu parayı bankalardan kesintili de olsa tek ödeme halinde almak istedi. Bankaların bu isteği reddetmesi ile birlikte Lille yetkilileri de yeniden G.Saray’ın kapısını çaldı. Yeni bir anlaşma yapmak isteyen Fransızlar’ın parayı biraz daha aşağıya düşürüp tek ödeme halinde almak istediği öğrenildi.

Galatasaray'ın Fransız kulübü Lille'e ne cevap vereceği ve nasıl tavır alacağının henüz netleşmediği ifade edildi.

Sporx

Hallolur mesele değil.

hayir

bilincli ingilizler var tanidigim onlarin nani hakkindaki yorumlarini goz onune almisim bu bir. ikincisi sneijder'in elestirilecek hic bir tarafi yok gordugum kadariyla sen sneijder'e uyuz oldugun icin suni firsatlarda laf sokmaya ugrasiyon o yuzden ciddiye almak mumkun degil o hususta.

nani'ye gelirsek elbette kumasi iyi bir oyuncu ancak kepaz durumda oldugu gercegini ortbas etmeye luzum yok. hakkinda 1 adet olumlu yorum yapilmiyorsa cerceve bellidir daha 26 yasinda bu durumda ise zirt diye 15 milyon euro baglamaya hic luzum yog alabilecegin dunya kadar tobcu varken YARMOLENKo gibi.

ya ben sneijdera neden gıcık oliyim. sneijder içinde aynı şeyler gayet söylenebilir diyorum. ben snijder gelmeden 4 ay önce en mantıklı adam olara kortaya koymuştum renktaş boş ithamlarla gelmeyin.

ya hala yorum diyorsun çok biliyorlar sanki ya. adamların kendi takımına uygun görmemesi bizim içinde aynı şeyi gerektirmez. aynı kalibrede degiliz ki nani her kaliberede oynar. neyi bitik neyi bitmiş yani depresyona mı girmiş kanser mi olmuş geçmicek neyi var?

yarmelenkoyu kaça almayı düşünüyorsun rusyadan?

naniden pahalıya gleir bonservisi

chedjou hakkında bı açıklama gelır germeyın kendınızı

paşa paşa alır parasını dıyen arkadaş bı cevap verseydı ıyı olacaktı ama

Carlinhos, Nani, Melo bi tarafa, Okay Yokuslu gelecek icin sart. Benim cok begendigim bir yetenek

ya ben sneijdera neden gıcık oliyim. sneijder içinde aynı şeyler gayet söylenebilir diyorum. ben snijder gelmeden 4 ay önce en mantıklı adam olara kortaya koymuştum renktaş boş ithamlarla gelmeyin.

ya hala yorum diyorsun çok biliyorlar sanki ya. adamların kendi takımına uygun görmemesi bizim içinde aynı şeyi gerektirmez. aynı kalibrede degiliz ki nani her kaliberede oynar. neyi bitik neyi bitmiş yani depresyona mı girmiş kanser mi olmuş geçmicek neyi var?

yarmelenkoyu kaça almayı düşünüyorsun rusyadan?

naniden pahalıya gleir bonservisi

martavallari gecelim her firsatta sneijder gitsin diyen sensin burada alakasiz sekilde sneijder'i konuya dahil eden de senden baskasi degil.

ayni seyler sneijder icin elbette soylenemez ne alakasi var, sneijder ucretinde indirime gitmedigi icin kadro disi birakilmis bir oyuncu. nani ise KEPAZET oldugu icin takimdan shutlanan ve taraftarin derin illallah'u teala cekecegi bir oyuncu.

taraftarin sitemi ise nani'yi yeterli gormek soyle dursun nasil ilk 18'e alindigi.

yarmolenko 13 milyon + yillik 2.7 milyona biter

nani biraz pohpohlanırsa, değerli olduğu hissettirilirse ki taraftarımızı bunu her mecrada yapar, nani bu ligin anasını ağlatır.

sneıjder muhabbetıde baydı artık

büyük ıhtımal satılacak gibi sırf bu yabancı işi yüzünden

Ya bu maraba riera yüzünden maliyeti az diye q7 gelcek ondan korkuyorum .Hem transfer dönemi 1 Temmuz'da başlıyor ne ara satamadık bunu

Riera'nın maaşının geri kalanını biz ödeyelim bulsun kendine bi takım.

sneıjder muhabbetıde baydı artık

büyük ıhtımal satılacak gibi sırf bu yabancı işi yüzünden

Sneijder satılmamalı bu kadar basit bir klüp olmamalıyız.Adamı alana kadar kapısında yattık sonra gelen ilk teklifle sat.Niye aldın adamı taraftarın gözünü boyamak için mi?Satınca daha iyisini alamayacağımız aşikar değil mi?Yolla riera malını kalsın sno...

martavallari gecelim her firsatta sneijder gitsin diyen sensin burada alakasiz sekilde sneijder'i konuya dahil eden de senden baskasi degil.

ayni seyler sneijder icin elbette soylenemez ne alakasi var, sneijder ucretinde indirime gitmedigi icin kadro disi birakilmis bir oyuncu. nani ise KEPAZET oldugu icin takimdan shutlanan ve taraftarin derin illallah'u teala cekecegi bir oyuncu.

taraftarin sitemi ise nani'yi yeterli gormek soyle dursun nasil ilk 18'e alindigi.

yo ben burak muslera vs selçuk ve drogba hariç herkesin degerinde satılırsa üzülmem ki . sneijder ın gitmesi gerektigini söyledigimde not düşüyorum . burak gönderilmedi diye. tabiki sneijder mı burak mı deseler burak derdim ama yollanmıyor. ve 2 st 1 sneijderlı sistem sıkıntı. bunu anlamak lazım ilk önce. ben illa gönderilsin de demiyorum. kadrodaki degerdir ama benim kanımca sistem zor ama ben td degilim sonuçta.

ya adam formsuz oldugu için mi kepazet oluyormuş? hemde 1 sezonda. yabancı formlardaki yorum hayranlıgın beni bitiriyor. sanki genç adam alcaz ya da hiç görmedgmz bi adam alıcaz beya krasiçi alcaz sanki !!!!!! indiirmm mindirim dionda zaten sneijder o sezon belli bölümlerde sakattı.

he 23 yaşında o potansyeli rustadan 13 e alırsın. fernandinho şaktarda 25 üstüne gitti daha geçen. biraz zor canm.

Tupcunun gazetesinde .. Fenerbahce Naniyle ilgileniyor haberi okudum :D

Barca Ter Stegen'i alacakmış. Ama bu sezon takımında kalmasına izin verecekmiş. bir veni kiralık.

Hala transfer politikamızı anlayamadığını düşünüyorum.

yo ben burak muslera vs selçuk ve drogba hariç herkesin degerinde satılırsa üzülmem ki . sneijder ın gitmesi gerektigini söyledigimde not düşüyorum . burak gönderilmedi diye. tabiki sneijder mı burak mı deseler burak derdim ama yollanmıyor. ve 2 st 1 sneijderlı sistem sıkıntı. bunu anlamak lazım ilk önce. ben illa gönderilsin de demiyorum. kadrodaki degerdir ama benim kanımca sistem zor ama ben td degilim sonuçta.

ya adam formsuz oldugu için mi kepazet oluyormuş? hemde 1 sezonda. yabancı formlardaki yorum hayranlıgın beni bitiriyor. sanki genç adam alcaz ya da hiç görmedgmz bi adam alıcaz beya krasiçi alcaz sanki !!!!!! indiirmm mindirim dionda zaten sneijder o sezon belli bölümlerde sakattı.

he 23 yaşında o potansyeli rustadan 13 e alırsın. fernandinho şaktarda 25 üstüne gitti daha geçen. biraz zor canm.

sneijder'i tanimayan adama ne anlatayim. sneijder gitmeliymis sistem degismeliymis bilmenme. elinde sneijder gibi oyuncu varsa sistemi de ona gore yaparisn oyunculari da ona gore duzenlersein gerekirse kulup binasinin yerini de ona gore degistirirsin ama shindi sneijder'i bilmeyen adama bunlari aciklamak zor tabiki cunku bu satirlari yazarken kendimden geciyor ve ne yaptigimi bilemez bir hale geliyorum. bir kanat oyuncusu isteyip sneijder gitsin diyen biri ile futbol tartistigim icin (let it be talu or whoever) kendimden de utaniyorum ama el mahkum.

sonuc olarak nani bitik, bize karsi oynadigi macta da bitikti, gs'nin ise bir aynen dedigin gibi bir krasic transfer etmeye ihtiyaci yok tbh, bitik olmasa bile close to bitik.

yarmolenko ise rusyada degil ukraynada oynuyor bilmem haberin varmi :ka19: tabi yarmolenko olmak zorunda da degil herhangi bir kanat oyuncusu da alinabilir nani'ye verilmesi dusunulen para ilen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt