Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fenev yanal veya van marwijk'i getirecekmis. ins. getirirler. ikisi de lesh teknik direktör :D

sneijder gitmesin olm. sneijder gidecek yerine erman'i mi oynaticaz. lanet olsun yabanci kisitlamasina :(

İçerisinde Nani olan 6 yabancılı bir kadro yapabilecek var mı

BMB2t4ACQAAvtTB.jpg:large

elmander gitmem diyor riera gitmem diyor napacaz arkadaş biz:o

İçerisinde Nani olan 6 yabancılı bir kadro yapabilecek var mı

Bence Muslera gidici bu sezon elımızde tutmamız zor gozukuyo yerine Onur kıvrak nokta atışı olur

Onur

Eboue-Semih-Chedjou-Carlinhos

Melo-Selcuk

Hamit-Sneijder-Nani

Drogba

bu kadroda 7 yabancı var fakat lig maclarında carlinhos yerine hakan yada drogba yerine burak olabilir

lan ben sneijderın futbolculuguna ya da kalitesine bir şey mi diyorum olm farkı anlamıyormusun?

evet sneijdersız nasıl oynadıysak gene oynayabiliriz. ama şimdi kesin gönderilsin dedim şeyini çıkarırsın. burak gönderilmesi lazım bur ak canm. sneijdera göre sistem istiyorsan burak gönderilmesi e kanatlı sisteme geçmemiz lazım.

ya nasıl yok arasan her yerde bulursun rahatlıkla. ya emir sanki kendini kanıtlamamış oyuncudan bahsediyoruz of ya.

Nani - Performans bilgileri - transfermarkt.tr

meloya nerdenn atladın ya. nani halledilirken bi yandan da melo halledliyor ve bu konu hakkında olumsuz n ufak bişi söylemedim.

sneijder'siz nasil oynadiysak gene oynayabiliriz mi o vakit selcuk inan'siz nasil oynadiysak gene oynayabiliriz tum takimi eski haline de dondurebiliriz boyle bir mantik mi var sneijder'le oynarsan cok daha guclusun sneijder'siz oynarsan daha gucsuzsun ama allahin isi iki turlu de cikabiliyon sahaya tercih senin.

sistem dilolugu ise past its prime. takimdan 3. 4. kaleciler birkac ise yaramaz adam furkan gibi vs. bunlar gonderilebilir baska kimseyi gonderemezsin buragi da gonderemezsin kanatli sisteme gecmemiz lazim da degil orta sahada melo-selcuk-sneijder olduktan sonra nasil oynadiginin bir onemi de yok yeterki defansin saglam olsun.

melo'ya shurdan atladim yabanci siniri denen bir husus var nani gelirse melo'yu mu kesecegiz seklinde bir yonlendirmede bulundum ki boyle bisey mumkun degil. nani kendini kanitlamis oyuncu olabilir fakat gerek ucreti, gerek yabanci kontenjani gerek te bitikligi sebebiyle zoraki bir transfer degil. nani'ye paralari sacacagina coentrao'ya sac, akli selimin isi budur.

Muslera, Chedjou, Melo, Sneijder ve Drogba kesilmez.. Ya Eboue oynamayacak ya da sol bek Türk olacak

Şener-Carlinhos mu Eboue-H.Balta mı ? :o

------------muslera----------

sabri---chedjou---semih----tremo.

-------------melo--------------

-------selçuk-------nuri

------------sneijder---

-------drogba---burak----

ya da

------------muslera---------

sabri----chedjou---semih--tremo

--------melo--selçuk----------

nani-------sneijder-------töre/frei/emre ç.

-----------dr/burak----------

Trtspor'da ispanya'nın dünya kupası maçı var Riera'da takımda o zamanlar adam ne kadar iyi oynuyomuş ya

Bu arada sneijderin hiç ni yere gittigi yok arkadaslar ama muslera gidebilir

sneijder'siz nasil oynadiysak gene oynayabiliriz mi o vakit selcuk inan'siz nasil oynadiysak gene oynayabiliriz tum takimi eski haline de dondurebiliriz boyle bir mantik mi var sneijder'le oynarsan cok daha guclusun sneijder'siz oynarsan daha gucsuzsun ama allahin isi iki turlu de cikabiliyon sahaya tercih senin.

sistem dilolugu ise past its prime. takimdan 3. 4. kaleciler birkac ise yaramaz adam furkan gibi vs. bunlar gonderilebilir baska kimseyi gonderemezsin buragi da gonderemezsin kanatli sisteme gecmemiz lazim da degil orta sahada melo-selcuk-sneijder olduktan sonra nasil oynadiginin bir onemi de yok yeterki defansin saglam olsun.

melo'ya shurdan atladim yabanci siniri denen bir husus var nani gelirse melo'yu mu kesecegiz seklinde bir yonlendirmede bulundum ki boyle bisey mumkun degil. nani kendini kanitlamis oyuncu olabilir fakat gerek ucreti, gerek yabanci kontenjani gerek te bitikligi sebebiyle zoraki bir transfer degil. nani'ye paralari sacacagina coentrao'ya sac, akli selimin isi budur.

evet. acı verici olabilir ama zamanla onuda görücez yani. bu düzende sanki çakılı oyuncu kalıcak. bundan satılsın mantıgı çıkaranla konuşmam bişi.

dilolukla iliglisi yok. oyuncular var belli durum var. inanı sol içte oynatarak can çekiştiriyoruz renktaş kusura bakma.

onu terim halledir gerek balta bazen eboueyi dinlendirerek.

nani bitik degil !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt