Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Resmi olarak ne zaman başlıyordu transfer dönemi

kampa 1 ay var daha , görüşmeler de sürüyor , 2 haftaya tüm transferler netleşir bence

Bilmiyorum her şeyden önce orta saha ve sol bek sorununu halletseydik bari. Stoper tamam Nani'yi biraz daha askıya alabilirlerdi tek gündem Nani gibi duruyor.

Kaleci arayışlarında olan Beşiktaş, Stuttgart Kickers forması giyen genç kaleci Günay Güvenç’i kadroya kattığını açıkladı.

avrupada ılk 10 hedeflıyosan kadro olarak kalecıler muslera onur eray defans eboue sener semıh cedju danny gokhan zan carlınhos hakan balta orta saha kazım nanı erman kılıç selcuk yekta arda melo gokhan ınler engın sneıjder hamıt forvet burak umut necati drogba .... gelelim onur - sener - carlınhos - nanı - arda - melo - gokhan ınler - umut - necati alacaksın..ve 2 3 sene kadro kurmana transfere gerek yok
Tebrik ederim.Bu kadar basit.Sadece Umut ve Necatiye katılmıyorum.Cenk,Muhammet,Eren gibi adamları tercih ederim.Kerim Freide almalıyız.Onun haricinde icraat görmek lazım icraat.Bu takımın ,armanın potansiyelinin farkına varıp bir kere hersene her sene revizyon yapmayacağın bir kadro kuracaksın.Geçen sene devre arasında drogba ve sneijder alınmasaydı şempiyon falan olamayacaktık.Bu hamleler sene başı yapılmalıydı.Artık akıllanmalı yönetim ve devre arası çok ciddi ihtiyaçlar duymayacağımız bir kadro oluşturulmalı.Hatta her sene her snee 8-10 adamın gittiği transfer dönemlerinden kurtulacağımız bir kadro kurulmalı.Birkere harcayacaksın parayı.

bu tff burnunun dikine giderse ve bir sonraki sezon 5 yabancı olursa yabancı sol bek falan almayalım , potansiyelli bir yerli bulup bir sezon daha rierayla devam edip seneye serbest bırakalım , şimdi carlinhosa falan 4 sene kontrat yaparsak seneye hayatta gönderemeyiz

bu tff burnunun dikine giderse ve bir sonraki sezon 5 yabancı olursa yabancı sol bek falan almayalım , potansiyelli bir yerli bulup bir sezon daha rierayla devam edip seneye serbest bırakalım , şimdi carlinhosa falan 4 sene kontrat yaparsak seneye hayatta gönderemeyiz

riera nin kontrati 4 yillik mis yeni gordum :SS:

Tartışma konusu mu açsak napsak.

Yarmolenko mu Nai mi hangisini isterdiniz ?

Re: Transfer Nöbeti

Aubemeyang Dortmund ile görüşüyormus.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

BMEuBTECcAAqFl8.jpg:large

adaaaaaaaaaaaaaaaaaam :D:ayatollah:

Tff burnunun dikine giderse sende gideceksin.Susmayacaksın.O şerefsizleri indirmek için elinden gelen herşeyi yapacaksın.

Ama işte bizde bu duruma karşı koyacak ne taraftar var nede yönetici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt