Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

249057_580207918667367_1817159876_n.jpg

"Admin otelimize check-in yapacakların listesi elime geçti. Hemen seninle paylaşmak istedim. Nani - Jorge - Bülent Tulun !!!"

Tüm haber siteleri Nani ve menajerinin bugün Bülent Tulun ile görüşeceğini yazıyordu. Buna bizden kanıt olsun !!

alıntı.

İnandım deme harbi buna.

ben boyle birsey dusunduklerini zannediyorum rierayi,elmanderi, urfa gondermeyi dunuduklerini amrabat ve dany yi kiraya verceklerini 5 yabancidan kurtulacaklarini ve yabancilarimiz tabi muslera satilmaz ise ( muslera, eboue, chadjou, carlinhos, melo, nani, drogba, snajder) iki kisi daha gondermezlerze mesela riera yada dany tribunde oturur en mantiklisi bu

Neyce konuşuyorsun abi sen ya ?

Ben 13-14 yasinda bir futbolcu adayi olsam, sol bekten baska pozisyonda oynamak istemezdim sahsen. Biraz fizik, biraz teknik, bi de sol ayakliysan %100 profesyonelsin

Su an Gökhan Zan serbest bildigim kadariyla,ya uzatilmayacak,yada iki tarafta birbirine güvendigi icin acele edilmiyor.

bu tüpcü ve benzeri familyadan olanlar oldugu surece h.baltalari aydinlari emreleri daha cook izleriz biz

bombayı bırakıyom,hadi eyvalla

Fenerbahçe'nin transfer etmek için büyük uğraşlar verdiği eski futbolcusu EmmanuelEmenike için Güney Afrika'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

Güney Afrika'da yayın yapan Soccerladuma adlı web sitesinin haberine göre, Emenikeile Türkiye'den Fenerbahçe'nin yanı sıra ezeli rakibi Galatasaray'ın da yakın takipte olduğunu yazdı.

Emenike ile yakın ilişkileri olduğu bilinen Errol Dicks, daha önce Cape Town forması giyen Emenike'nin Güney Afrika'ya dönmeyeceğini belirtirken "Türkiye'den Galatasaray, İngiltere'den de Liverpool ilgileniyor" sözlerini kullanması kafa karıştırdı.

bombayı bırakıyom,hadi eyvalla

Fenerbahçe'nin transfer etmek için büyük uğraşlar verdiği eski futbolcusu EmmanuelEmenike için Güney Afrika'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

Güney Afrika'da yayın yapan Soccerladuma adlı web sitesinin haberine göre, Emenikeile Türkiye'den Fenerbahçe'nin yanı sıra ezeli rakibi Galatasaray'ın da yakın takipte olduğunu yazdı.

Emenike ile yakın ilişkileri olduğu bilinen Errol Dicks, daha önce Cape Town forması giyen Emenike'nin Güney Afrika'ya dönmeyeceğini belirtirken "Türkiye'den Galatasaray, İngiltere'den de Liverpool ilgileniyor" sözlerini kullanması kafa karıştırdı.

bu sabah trtspordaki gazeteci de (lütfü özel) söyledi emenike Galatasaraya gelebilir tarzı şeyler

Emenike mi?Aman Allah korusun istemem şahsen.

Günlerdir pek takip edemedim,kontenjan 6 2 2 kalmasini istemis kulüpler birligi,peki federasyon ne diyor bu istege?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt