Teoman Han
Cezalı
- 21 Haziran 2012
- 7.413
- 0
- 881
Cevap: Transfer Nöbeti
ulan bu tüpcü hakkaten yabanci olayini vetomu etmis
lan nasil bir belaya tutulduk
ulan bu tüpcü hakkaten yabanci olayini vetomu etmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
"Admin otelimize check-in yapacakların listesi elime geçti. Hemen seninle paylaşmak istedim. Nani - Jorge - Bülent Tulun !!!"
Tüm haber siteleri Nani ve menajerinin bugün Bülent Tulun ile görüşeceğini yazıyordu. Buna bizden kanıt olsun !!
alıntı.
Carlinhos olmadı galiba birde yabancı sınırı var sol bek gökhan inler gelmediği sürece Türk olmali.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
![]()
"Admin otelimize check-in yapacakların listesi elime geçti. Hemen seninle paylaşmak istedim. Nani - Jorge - Bülent Tulun !!!"
Tüm haber siteleri Nani ve menajerinin bugün Bülent Tulun ile görüşeceğini yazıyordu. Buna bizden kanıt olsun !!
alıntı.
Carlinhos olmadı galiba birde yabancı sınırı var sol bek gökhan inler gelmediği sürece Türk olmali.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
Carlinhos olmasın zaten reis. Sol bek falan değil o adam
![]()
alıntı.
Beyler , tüpçü ve saz arkadaşları gitmeden bu yabancı meselesi başımızı ağrıtmaya devam eder... Bu adam herşeyi fenerin çıkarlarına göre yapıyor , Azizin talimatlarına göre kararlar alıyor
Eğer tüpçüden kurtulamazsak , gelecek sezon hakemlerle disiplin kurullarıyla katlederler bizi..
Bu konu transferlerden çok çok daha önemli..Umarım Ünal başkan bir el atar ve oraya gerçekten hakeden birini getirir.. Efsane başkan Haluk Ulusoy olabilir :ayatollah:
yabancı sınırında 7+2+1 gibi düzenleme yapılabilir o zaman.. Ama tüpçüyle imkansız
leo güney geceden beri nöbette helal olsun gittim geldim burda hala![]()