Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan bu tüpcü hakkaten yabanci olayini vetomu etmis:mad: lan nasil bir belaya tutulduk

249057_580207918667367_1817159876_n.jpg

"Admin otelimize check-in yapacakların listesi elime geçti. Hemen seninle paylaşmak istedim. Nani - Jorge - Bülent Tulun !!!"

Tüm haber siteleri Nani ve menajerinin bugün Bülent Tulun ile görüşeceğini yazıyordu. Buna bizden kanıt olsun !!

alıntı.

neden nani luis degil

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Carlinhos olmadı galiba birde yabancı sınırı var sol bek gökhan inler gelmediği sürece Türk olmali.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Sol Bek Yabancı Olacak Kesin.

Türkleştirmeye Çalışırken Türkleri Niye Kaybedelim Hakan Yedek Olur.

"Admin otelimize check-in yapacakların listesi elime geçti. Hemen seninle paylaşmak istedim. Nani - Jorge - Bülent Tulun !!!"

Tüm haber siteleri Nani ve menajerinin bugün Bülent Tulun ile görüşeceğini yazıyordu. Buna bizden kanıt olsun !!

alıntı.

Naninin Türkiye de ne işi var. Menajer tek gelir görüşür buna göre bir karar alınır Naniye iletilir. Ayrıca bu otel nerede acaba. Program almanca sanki.

Transfer politikamız, Sneijder kalitesindeki adamları kelepir fiyata almak. Yarmolenko vs. genç ve maliyetli oyuncu hayalleri kurmayın.

O Access görüntüsü yalandır büyük ihtimalle. Otellerden bu tip bilgiler sızdırılamaz. İşinden olur oradaki kişi.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Carlinhos olmadı galiba birde yabancı sınırı var sol bek gökhan inler gelmediği sürece Türk olmali.

Carlinhos olmasın zaten reis. Sol bek falan değil o adam

Nani'nin adında Nani geçmiyor her şeyden önce. :D

Luis Carlos Almedia da Cunha

h.baltaya verecegimiz 1.250.000 dolarla euro milyon oynasaydik bari,en azindan sansimizi denemis olurduk 50-60m£ kazanabilirdik

Büyük ihtimal sneijder yolcu nani geliyor...bence hata yapılıyor.

leo güney geceden beri nöbette helal olsun gittim geldim burda hala :D

Re: Transfer Nöbeti

Carlinhos olmasın zaten reis. Sol bek falan değil o adam

Onun için diyorum yabancı sınırı olduğu sürece yada kolarov veya cole gibi adamlar alamadigimiz sürece tribunde oturmayi kabul edecek oyuncu gerek mesala Gençlerbirliğinden Tosiç i alalım adam yardiriyor.

Beyler , tüpçü ve saz arkadaşları gitmeden bu yabancı meselesi başımızı ağrıtmaya devam eder... Bu adam herşeyi fenerin çıkarlarına göre yapıyor , Azizin talimatlarına göre kararlar alıyor

Eğer tüpçüden kurtulamazsak , gelecek sezon hakemlerle disiplin kurullarıyla katlederler bizi..

Bu konu transferlerden çok çok daha önemli..Umarım Ünal başkan bir el atar ve oraya gerçekten hakeden birini getirir.. Efsane başkan Haluk Ulusoy olabilir :ayatollah:

yabancı sınırında 7+2+1 gibi düzenleme yapılabilir o zaman.. Ama tüpçüyle imkansız

alıntı.

öyle kayıtlarda kimlik bilgisi kullanılır takma ad değil.Nani Tam adı, Luís Carlos Almeida da Cunha

Beyler , tüpçü ve saz arkadaşları gitmeden bu yabancı meselesi başımızı ağrıtmaya devam eder... Bu adam herşeyi fenerin çıkarlarına göre yapıyor , Azizin talimatlarına göre kararlar alıyor

Eğer tüpçüden kurtulamazsak , gelecek sezon hakemlerle disiplin kurullarıyla katlederler bizi..

Bu konu transferlerden çok çok daha önemli..Umarım Ünal başkan bir el atar ve oraya gerçekten hakeden birini getirir.. Efsane başkan Haluk Ulusoy olabilir :ayatollah:

yabancı sınırında 7+2+1 gibi düzenleme yapılabilir o zaman.. Ama tüpçüyle imkansız

Niye ya? Adamlar canla basla calisiyor. Üstün gayretleri sonucunda Burkina Faso´ya gecilmis bulunuyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt