GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 43

Murat Saylak ·

Cevap
9,8K
Okunma
611,1K
Sayfa
43/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ataman.jpg

Adam Değilsin KSK !

Hamit, fiziksel özellikleri gereği devamlı olarak bek oynayamaz. Ben ısrarla Şener'i istiyorum, umarım teknik heyetin de bu yönde bir çalışması vardır.

Hocanın kanat isteği malum, q7 ok nani için bekletiliyor.Ayrıca bizim sistem 4 1 3 2 , inler ile patlar bu sistem.

4 1 3 2de kanat oyuncuları gerkmiyor mu? bildiğim kadarıyla selçuk kanat değil. hamit de pek kanat gibi oynamıyor. maç içerisinde melo her ne kadar biraz sarkık olsa da selçuk ve hamit hemen geliyor. sneijder ise önde. ban daha çok 4 3 1 2 gibi geldi.

hocanın kanat oyuncu isteği varsa çok taşı yerinden oynatacak demektir. bence gerek yok ama grande en iyisini bilir güvenim tam

burada boludaki emre kılınç ın akrabası olduğunu söyleyen bir arkadaş vardı , buralardaysa transfer hakkında bir bilgi versin..son 1 haftadaki tweetleri silinmiş emre kılınç ın

Defansa Semih'in yanına Serdar Taşçıyı alıp Selçuk'un yanına Chedjou'yu koysak olurmu?

Bilmediğim içi soruyorum, Chedjou orda oynayabilirmi?

Yabancı sınırı yüzünden neler yapıyoruz:D

Güzel bir gün oldu.Başkana rakip çıkmadı.

Başkanla hoca arasında sorunlar veya sorunlar varmış gibi gösterenler gerekli cevabı aldı.

Chedjou'yu açıkladık.

Basket takımımız finalde.

En kötü günü böyle olsun cimbombomum.

4 1 3 2de kanat oyuncuları gerkmiyor mu? bildiğim kadarıyla selçuk kanat değil. hamit de pek kanat gibi oynamıyor. maç içerisinde melo her ne kadar biraz sarkık olsa da selçuk ve hamit hemen geliyor. sneijder ise önde. ban daha çok 4 3 1 2 gibi geldi.

hocanın kanat oyuncu isteği varsa çok taşı yerinden oynatacak demektir. bence gerek yok ama grande en iyisini bilir güvenim tam

hoca kendi söyledi sistemi yanllış yazıyorlar ben 4 1 3 2 oynatıyorum diye.

son dönemde oynadığımız sistem, melo tek ön libero inan sol iç hamit sağ iç forvet arkası ws

Defansa Semih'in yanına Serdar Taşçıyı alıp Selçuk'un yanına Chedjou'yu koysak olurmu?

Bilmediğim içi soruyorum, Chedjou orda oynayabilirmi?

Yabancı sınırı yüzünden neler yapıyoruz:D

:D

oynaya bilir ama oynatmayiz herhalde orda. sacmalik olur biraz . fransanin en iyi stoperlerini sen al sonra asil mevkisinde kunlanma .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt