GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 44

Murat Saylak ·

Cevap
9,8K
Okunma
611,1K
Sayfa
44/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim kafamı kurcalayan birşey var.

Chedjou bekletilip bekletilip neden liste açıklandıktan hemen sonra kap a bildirildi.

Yani liste tepki çekecek korkusu vardıysa bence hiç gerek yoktu.

Gayet olumlu karşıladı herkes listeyi.

Defansa Semih'in yanına Serdar Taşçıyı alıp Selçuk'un yanına Chedjou'yu koysak olurmu?

Bilmediğim içi soruyorum, Chedjou orda oynayabilirmi?

Yabancı sınırı yüzünden neler yapıyoruz:D

Chedjou bundan 3-4 sene önce ön libero oynuyormuş zaten Fenerli bi twitter kullanıcısı fransa ligini takip eden arkadaş anlatmıştı chedjouyu. Topu oyuna sokma isteği varmış geneldede çok iyi sokuyormuş fakat her afrikalı gibi hata payı azda olsa var imişşşşş

BLhsf7eCAAAG3wY.jpg

Burak & Chedjou

:D

oynaya bilir ama oynatmayiz herhalde orda. sacmalik olur biraz . fransanin en iyi stoperlerini sen al sonra asil mevkisinde kunlanma .

Yanlız elemanı peste transfer eden veya oynayan varmı bilmiyorum ama adamı asıl mevkisini ortasahanın ortası yapmışlar.. selçuk'un puanı 78 chedjou 76 (melo 86 inler 84)

defansa koyuyosun 72 ile oynuyo yani vasatın altı (semi ve dany 77).. Pes normalde çok fazla yanılmaz ama görecez.. transfer edince mutsuz oluyorum :(

Basinda bazilari bizim yabanci kisitlamasinda kadro nasil olacak napacaklar falan gibi seyler söylüyor,peki angutlara hergün birini transfer nasil ediyorlar?

Transfer Nöbeti

NTVSPOR da altyazı geçiyor. Aziz Ersunla görüştü konuyu yönetim kuruluna sunacak diye.

At yalanı sevim inananı. Aziz neye karar verirken başkalarına sormuş.

Yanlız elemanı peste transfer eden veya oynayan varmı bilmiyorum ama adamı asıl mevkisini ortasahanın ortası yapmışlar.. selçuk'un puanı 78 chedjou 76 (melo 86 inler 84)

defansa koyuyosun 72 ile oynuyo yani vasatın altı (semi ve dany 77).. Pes normalde çok fazla yanılmaz ama görecez.. transfer edince mutsuz oluyorum :(

armero 93

sabri 85

ve pes yanılmaz :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt