Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence yapılması gerekenler belli.

bu sene her zamankinden önemlidir bence..

1-şu ana rakiplerinin hepsi yenileniyor. teknik adamları bile belli değil. 4 yıldızı taktırmamak için yüklü maliyetler ödeyecekler.

2-eğer oturmuş kadronun üstüne takviyeler olursa- ligte yine zorlansakda puan farkı ile şampiyonluğun en büyü kadayız.

3-mutlaka 1-2 genç oyuncu almak gerekli. türkiye kupası ve zaman zaman ligte değerlendirmek gerekli. bundan başka şansımız yok.

4-gelecek sene çoğu yabancı ve yerli oyuncu tutumayacaz. bizde de yenilenme olacakdır. muslera-burak-selçuk-snejder gibi isimlere ciddi talipler olacak.

5-başarı için iyi bir kadro değil- çok farklı ve iyi kadro gerekli.

6-bu sene aldıkların ismi kampa yetiştimek zorundayız. çünkü fikstür-maçlar vs gibi şeyler yüzünden çok yoğun geçecek.

gelenler:Carlinhos+nani+chedjou+melo

gidenler:ujfaluji+elmander+riera

bu transferler kampa kadar biterse bu sene tadından yenmez

Culioyuda kat oaraya

Rierayi nasil satacagiz cok merak ediyorum. Hem Amrabat nolacak

Muslera

Eboue

Chedjou

Dany

Carlinhos

Melo

Sneijder

Drogba

Burda Amrabata yer yokki??

Ynt: Transfer Nöbeti

Carli geliyo diye kim dedi sneijder satiliyo die millet gaza gelms.

Hayirlisi olsun

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

İşte Kasımpaşa formalı Donk

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/06/s2.jpg

Zaten belliydi. Takimin basinda Fatih Terim oldugu sürece bize Sneijder konusunda rahat yok. Carlinhos ne lan? Carlinhos oynayacak diye Sneijder'i satacam he? Yemisim Carlinhos'u, Balta'yi oynatirim daha iyi.
ulan hakan aylardir bunu diyorum sonunda ayni seyi soyleyen biri cikti

Zaten belliydi. Takimin basinda Fatih Terim oldugu sürece bize Sneijder konusunda rahat yok. Carlinhos ne lan? Carlinhos oynayacak diye Sneijder'i satacam he? Yemisim Carlinhos'u, Balta'yi oynatirim daha iyi.

Bence hocanın Sneijder ile ilgili bir problemi olamaz.Kendisi istedi ve alındı Sneijder.İlk tercih Kaka idi ve olmadı Sneijder alındı sonra.Başkanda hocanın Sneijder'i istediğini söyledi zaten.

Drogba'nın sürpriz transferi ve Burak'ın müthiş performansı Sneijder konusunda zor durumda bıraktı hocayı.

Seneye sneijder herkesle bir form tutacak süper olacak.

arada drogba dinlendirilebilir

nani-sneijder-burak süper olur

Satmayın şu adamıııııı !!!!!!!!!!!!!!!111111!!!!!!!!!!!!!!

Carlinhos ile Sneijder'in alakası olamaz.Carlinhos alınmasa Balta mı oynayacaktı sanki ?

Nani'yi almayız , ya 4-3-1-2 devam eder yada Hamit,Kazım,Erman kanat oynar maalesef ama Sneijder gitmez bu takımdan.:b5::b5::b5:

Sneijder'in satılması çok komik bir düşünce.Tam tersi 10 numarayı reyize verip onun etrafında bir sistem,kadro kurulmalıdır.Avrupa'da bu çapta bir oyuncu sayısı çok az olanlar da bize gelmez zaten.

7.5 Milyon gibi komik bir rakama aldık bir komiklik daha yapıp elden çıkarmayalım adamı :ayatollah:

1-Sneijder'in gidiş sebebi sınır değil para.Sınır olsa niye Carlinhos,Chedjou ve Nani alınmaya çalışılsın.

2-Fatih Terim,Sneijder'i kaç defa ilk yarıda oyundan aldı.Bundan Sneijder hoşnut olmadı bence

3-Sneijder bize gelmeden baya bir teklif bekledi İngiltere'den.

4-Şimdi hem İngiltere'den teklif var hem Mourinho var.

5-Sadece alacağı para bizden düşük olur Chelsea'da

6-Ben Nani,Sneijder,Drogba'yı birlikte izlemek isterim gerekirse Hamit,Balta'yla oynarız beklerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt