Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yonetim sneijderi satarsa o secime hic girmesin,baslarim lan bu tüccar mantigina

Ynt: Transfer Nöbeti

Arda>sneijder

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

melo konusunda bi gelişme varmı ? yada herhangi bi orta saha ismi varmı alternatif ?

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Bende iste eminim, hoca Sneijder'i I S T E M E D I !

Baskan tabi istedi diyecek.

Günlük düsünmeyin. Drogba en fazla 1 sene oynar daha üst düzey tempoda. Sneijder henüz ona göre genc.

Nasıl emin olabiliyorsunuz ki ?

Önceliği değildi , buna katılırım.Asıl istediği adam Kaka idi.

Sneijder'i istemediğine inanmıyorum.

yonetim sneijder'i satarsa akp'ye oy veririz

Beyler Mourinho ve Inter'in arasi nasil? Aklima birsey geldi de..

kimse itiraz etmez mi arda dangalagi gelecek futbol fakiri terim efendi 4-4-2 oynatacak diye mi

AYIP BE

Futbol fakiri Terim mi? Bunu söyleyen yüce futbol ilahı ne iş yapıyor acaba? Bazen öyle komik oluyorsunuz ki şaşılası, yazıklar olsun ne diyeyim

Bu arada City, iyi bir transfer yaptı Fernandinho'yu alarak bence eksikleri vardı o noktada.

kimse itiraz etmez mi arda dangalagi gelecek futbol fakiri terim efendi 4-4-2 oynatacak diye mi

AYIP BE

Sneijder'in kalmasını ben de isterim ama bahsettiğin futbol fakiri de Galatasaray'a 6 şampiyonluk,1 UEFA Kupası kazandırmış.Arda'ya dangalak ve Fatih Terim'e futbol fakiri deyip,elin Hollandalısını bu kadar koruman hiç hoş değil.

Fatih hoca Sneijder'i satar, o parayla Arda'yi alir ve 4-4-2 oynatir. Baska birsey bildigi yok diyecem ama dur hemen abartmayalim.

Bu ne la onu sat bunu sat Fifa mı oynuyoruz, Sneijder geleli 6 ay oldu isteyen var; sat, Muslera'nın talibi var; sat, Burak'a iyi bir teklif gelirse; sat, hem istikrar diyorlar ( yönetim ), güçlü bir kadro diyorlar, hem herkesi satma düşünceleri var. Kimse satılmamalı takımdan, bu kadar açık.

Ynt: Transfer Nöbeti

Keske sneijder satilip arda gelip terim 442 oynatsa

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt