Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Arkadaş gerekirse sol bekte hakan balta on liberoda kadir bekmezci oynayacak ama Sneijder ilk 11 de yer bulacak.

Ama hiç ümidim yok ta ilk baştan terim isteksiz gibiydi 60 dakika oynatip amrabati sokmasindan belliydi bu adamı kafasında hiç bir zaman istemedigi

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

Tam firsat. Sneijder satilir, hoca 4-4-2'ye döner. Bu sistem'i cok istiyor. Sneijder geldiginde bile 4-4-2 sol kanat oynatti adami.

Umarım bu çıkan haberler yalandır. Sneijder gibi bir oyuncudan çift forvet inadı yüzünden vazgeçen bir TD olarak tarihe geçer Hoca.

arkadas sneıjder cok kafaya taktınız o gıtmesın bu gıtmesın kadro kuramıyoz bız gondermesek bıle sneıjder gıtcekse napabılırız...kole tuccarımıyız bız zorla tutacak olursak kulupte zorla satcak halı yokya gıtmek ıstıyom dıyosa gonderırler... bana kalırsa eboue gonderırım yada melo yerıne turk bakarım fener alper mehmet salıh alper selcuk var

Re: Transfer Nöbeti

Mantıklı yazın biraz 6 ay sonra gitmeyi düşünen adam gelir bize 3 yıllığına imzalarmı.Kendisi her reportajinda bildiriyor istanbul a ben ve karım alıştık gelecek sene tam performansimi göstermek istiyorum vs..

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Sneijder'i kimse satmak istemez.

Ama biraz düşününce satılacakmış gibi duruyor.

bknz: yabancı sınırı.

Biri futbol fakiri demiş Fatih hoca için.. Futbol bilgini kim acaba.. hhmmm dur tahmin edeyim Frank Rijkaard.. Getirin bu futbol dehasını geri 8.liklere abone olalım tekrar

Arkadaşlar kısa özet üzülecez ama mutlak suretle ;

MUSLERA

EBOUE

MELO

SNEİJDER

SOLBEK

CHEDJOU

DROGBA

biri olmayacak Sizce hangisi ? kacısı yok yani biri olmicak ft ye kızıyoruz ama

Edit Bana göre 2 Kolay Yol var biz üzülcez ama

1-Muslera Satılır Onur Alınır

2-Melo Alınmaz Türk alınır yada yekta hamit selcuk idare edilir

3-Solbek Hakan olur kim olmaz :D Sil SilDeleted :D

Nevzat Dindar denen yalancinin yazdiklari yüzünden olay Terim´e kadar geldi. Yuh yani. Biraz sakin olun, güvenin.

2 yildir ligi domine ediyorsak, Avrupa´da Galatasaray ismini yeniden konusulur hale getirdiysek onlar sayesinde.

Onlar bilmiyor mu kim önemli kim önemsiz?

Ünal Aysal:"2 senedir yapilaniyoruz. Artik takimi mükemmel hale getirip, rahat rahat mac izlemek istiyoruz"

eger nani'de gelse carlinhosuda aldik saysak fatih terim lig maclarinda nasil bir ilk11 cikaracak cok merak ediyorum buna sneijder ve melo eklersek drogba chedjou eboue filan isi cok zor

Sneijder giderse gider,kalırsa kalır.Kalmasını isterim ama Fatih Terim'den daha değerli değil Sneijder benim için.

Bence Sneijder'a teklif bile yok. Kendi kendimizi gaza getiriyoruz burda.

MUSLERA

EBOUE

MELO

SNEİJDER

SOLBEK

CHEDJOU

DROGBA

6+2 olursa sorun kalmaz en kolay vazgeçeceğim adam takıma cok büyük enerji verse de bu sene büyük hataları olan eboue ama ilk 11 için konuşuyorum takımdan yollanmaz asla

Şu kadro kurulacaksa Sneijder'in gitmesine hayır demem;

---------------Muslera-------------

Eboue-----Semih-----Chedjou---Carlinhos

Nani-------İnler------Selçuk------Arda

-----------Drogba----Burak------------

NOT:Yabancı sınırına da uygun.

kesinlikle katılıyorum..

bence bu kadro müthiş olurdu..

MUSLERA

EBOUE

MELO

SNEİJDER

SOLBEK

CHEDJOU

DROGBA

takımın kalitesini en az etkleyecek isim burada eboue olur. bence sağ bek bulunur yerli olmadı hamit ya da sabriye sabredicez :D

Fatih Terim´e futbol fakiri diyen kimse, gitsin buz pateni yapsin.

Sneijder'i satarsa yönetim satar.Aynen Arda transferinde olduğu gibi.

Hoca Arda'nın satışına onay vermemişti ama sattık demişti başkan.(Oyuncununda gitme isteği varsa diyede ekledi elbette.)

Satılmayacak oyuncu yoktur diyen başkan , Fatih hoca değil.

fatih hoca sneijderin alınmasını pek istemiyordu ve satılmasınıda ister ardanın satılmasını istemiyodu gelmesini ister

MUSLERA

EBOUE

MELO

SNEİJDER

SOLBEK

CHEDJOU

DROGBA

tik tak tik tak tik tak gerilim ...

eger nani gelırse sneijder gider.Hersey nani transferıne bakar.Nani gelırse hoca 4-4-2 ye döner.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt