Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

aklınızdan şüphe ediyorumm...

ben böyle bişey görmedim. snejderin satılma mevzuğundan fatih hoca yı ne kelimler ediyosunuz.. yazık ya size..

Sneijder'in kalmasını ben de isterim ama bahsettiğin futbol fakiri de Galatasaray'a 6 şampiyonluk,1 UEFA Kupası kazandırmış.Arda'ya dangalak ve Fatih Terim'e futbol fakiri deyip,elin Hollandalısını bu kadar koruman hiç hoş değil.

elin hollandalisi ne abicim INSAN = INSAN

sneijder ile maca cikmak > 4-4-2 + altintop fetisisti terim + arda dingili + whatever

Yav kimsenin satıldığı falan yok :D Teklif olduğuna dair bile resmi bi açıklama yok herkes hemen atlıyor.. Sneijder falan satılmaz rahat olun takmayın kafayı.

Daha bu adam geçen gün seneye hazırlanıyorum dedi

Ynt: Transfer Nöbeti

Itiraf edelim artik zaten yolentheden de gina gelmisti

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

Sneijder'i satarsa yönetim satar.Aynen Arda transferinde olduğu gibi.

Hoca Arda'nın satışına onay vermemişti ama sattık demişti başkan.(Oyuncununda gitme isteği varsa diyede ekledi elbette.)

Satılmayacak oyuncu yoktur diyen başkan , Fatih hoca değil.

ben çıkıyom forumdan.

adamalrın bir yerinden uydurduğu haber sonrası- hocasına futbol anlamında yetersiz diyen taraftar mantığını görmedim hiç..

sneijder ile maca cikmak > 4-4-2 + altintop fetisisti terim + arda dingili + whatever

Seninle aynı görüşteyim Sneijder satılmamalı ama Fatih Terim'e futbol fakiri olmadı bence.

Sneijder gibi karakterli top class adam bulmuşsun niye gönderilsin?

Şu kadro kurulacaksa Sneijder'in gitmesine hayır demem;

---------------Muslera-------------

Eboue-----Semih-----Chedjou---Carlinhos

Nani-------İnler------Selçuk------Arda

-----------Drogba----Burak------------

NOT:Yabancı sınırına da uygun.

vallaha seni bilmem de fatih terim > messi+ronaldo+4-3-3+4-4-2+4-5-1+pele+maradona+cruyff+eusebio+platini+beckenbauer+bobby charlton+total futbol+catenaccio

Sneijder'i satarsa yönetim satar.Aynen Arda transferinde olduğu gibi.

Hoca Arda'nın satışına onay vermemişti ama sattık demişti başkan.(Oyuncununda gitme isteği varsa diyede ekledi elbette.)

Satılmayacak oyuncu yoktur diyen başkan , Fatih hoca değil.

Hocanın Sneijderi istemediği bilinen bir şey. Ünal aysal Kanal Türk de katıldığı programda Sneijderi ben hocadan daha fazla istedim demişliği vardır. Şuan hocaya gidip teklif geldi Sneijder ile ilgili deseler hoca satın der.

Hocanın Sneijderi istemediği bilinen bir şey. Ünal aysal Kanal Türk de katıldığı programda Sneijderi ben hocadan daha fazla istedim demişliği vardır. Şuan hocaya gidip teklif geldi Sneijder ile ilgili deseler hoca satın der.

Tam firsat. Sneijder satilir, hoca 4-4-2'ye döner. Bu sistem'i cok istiyor. Sneijder geldiginde bile 4-4-2 sol kanat oynatti adami.

İlk transferini Aurelien Chedjou ile yapan Galatasaray bombayı patlatıyor. Sarı kırmızılıların uzun süredir transfer etmek istediği Manchester Unitedlı oyuncu Nani, Aslan oluyor.

Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun yarın Nani ve menajer Jorge Mendes ile görüşecek ve bir aksilik çıkmaması halinde Portekizli yıldızı sarı-kırmızı renklere bağlayacak. Üçlünün görüşmek için bir otele yaptıkları check-in listesinin fotoğrafı sosyal medyada dolaşırken, Tulun’un taraftarın heyecanlı beklediği transferi yarın bitirmesi bekleniyor.

Medyaspor

bulent_tulun_nani_check_in.jpg

adamlar bile inandı

f.terimi elestirenler taslanacak yakinda,mantiga bak,dunyada kimler nasil elestiriliyo be

Bi aklinizida alin gidin şu forumdan :D boş tartışmalar bunlar Fatih hocaya laf atanlar var Aykut lazım size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt