Hakan Karahan
Cezalı
- 22 Mayıs 2013
- 455
- 0
- 706
Cevap: Transfer Nöbeti
hepimiz sneijder'iz
ks:
ks:
hepimiz sneijder'iz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder'in kalmasını ben de isterim ama bahsettiğin futbol fakiri de Galatasaray'a 6 şampiyonluk,1 UEFA Kupası kazandırmış.Arda'ya dangalak ve Fatih Terim'e futbol fakiri deyip,elin Hollandalısını bu kadar koruman hiç hoş değil.
elin hollandalisi ne abicim INSAN = INSAN
sneijder ile maca cikmak > 4-4-2 + altintop fetisisti terim + arda dingili + whatever
sneijder ile maca cikmak > 4-4-2 + altintop fetisisti terim + arda dingili + whatever

Sneijder'i satarsa yönetim satar.Aynen Arda transferinde olduğu gibi.
Hoca Arda'nın satışına onay vermemişti ama sattık demişti başkan.(Oyuncununda gitme isteği varsa diyede ekledi elbette.)
Satılmayacak oyuncu yoktur diyen başkan , Fatih hoca değil.
Hocanın Sneijderi istemediği bilinen bir şey. Ünal aysal Kanal Türk de katıldığı programda Sneijderi ben hocadan daha fazla istedim demişliği vardır. Şuan hocaya gidip teklif geldi Sneijder ile ilgili deseler hoca satın der.
ben çıkıyom forumdan.
adamalrın bir yerinden uydurduğu haber sonrası- hocasına futbol anlamında yetersiz diyen taraftar mantığını görmedim hiç..
kimse itiraz etmez mi arda dangalagi gelecek futbol fakiri terim efendi 4-4-2 oynatacak diye mi
AYIP BE