Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hiç kadro kurmadım ben mesela, burdaki arkadaşlara da hitap ederken renkdaş kelimesini pek kullanmıyom.

Rakibin yaptığı transferlere de balon, işe yaramaz demiyom pek.

Sanırım ben foruma uygun bir kullanıcı değilim. :o

Bence aksine tam Galata Saray Efendileri tanımına uyacak bir kullanıcısın.:D

Şöyle bir fikrim var, Lucescu'yu biz alsak ya.

Fatih hocayla kardeş kardeş otururlar işte. Kulübe geniş. Hücumu Fatih hoca yapar, Savunmayı Luce hoca.

Düşünün siz bi bunu.

Lucescu daha yeni 2 yıllık sözleşme uzattı Shaktar Donetskle

Aziz Yıldırım Ersun'u istiyor, tam istediği adam. Camia'dan, taraftarlardan ilk başta tepki aldığı için birkça isim atıldı ortaya, onunla bununla görüşüyoruz dediler, görüşmüşte olabilirler ama hep hava, sonunda Ersun ile imzalarlar.

Aziz Yildirim ezebilecegi teknik direktörler ister, Mustafa Denizli-Lucescu bunlara öyle "höt" falan diyemezsin, dedirtmezler. Ersun Yanal, Aykut Kocaman böyle Aziz Yildirim'in sevecegi adamlar, sen kimi alirsan al baskanim sen herseyi daha iyi bilirsin ben idare ederim baskanim falan böyle sözler söyleyeni sever. :ayatollah:

bir an için kendimi antuda hissettim bu nedir bırakın şunları konuşmayı :(

Aziz Yildirim ezebilecegi teknik direktörler ister, Mustafa Denizli-Lucescu bunlara öyle "höt" falan diyemezsin, dedirtmezler. Ersun Yanal, Aykut Kocaman böyle Aziz Yildirim'in sevecegi adamlar, sen kimi alirsan al baskanim sen herseyi daha iyi bilirsin ben idare ederim baskanim falan böyle sözler söyleyeni sever. :ayatollah:

Aynen öyle :yenieek:

Ynt: Transfer Nöbeti

Şikeciler hangi td yi hangi futbolcuyu alırlarsa alsınlar Terim ve Ünal başkan varken her zaman sıkı bir takipçimiz olur, her zaman bizim başarılarımızı kıskanır ve konuşan taraf olurlar.

Bugün Carlinhos transfer haberini yapan site güvenilir mi herkes hayırlı olsun diyor , 36524Sspor

Bugün Carlinhos transfer haberini yapan site güvenilir mi herkes hayırlı olsun diyor , 36524Sspor

daha önce chedjou ve erman'ı ilk duyuranlar arasındaydılar. chedjou'nun alacağı rakamları falan bayağı önceden yazmışlardı

EDİT:carlinhos'u da bayağı önceden yazmışlardı. bugün rakamları açıkladılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt