Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İki tartışmalara bile giresim gelmiyor, boşuna foruma yazıyorum. :o

mathieu transfer haberini yazdigim dogrudur ancak onu eksik yazmam sebebiyle sildim ve aciklama yaptim devaminda bir internet sitesinde yazdigini yazicaktim fakat yanlislikle eksik yazdim ve paylastim daha sonra sildim.haldun ustunel ise unal aysalin kadrosunda olma ihtimali vardi ancak neden gerceklesmedi bilmiyorum ve kolarovla haldun ustunelin ugrastigini ilk ben yazmistim isteyen arastirabilir yani kolarovu baskasindan duymama gerek yok.tesekkurler.

Salliyorsun dostum cok net. Üstüne gelmek istemem ama kendini bizim yerimize koy. Sana neden güvenelim? Mathieu bu gece imza atacak diyorsun. O arada sosyal medya da Kolarov haberleri cogaliyor ve sende hemen silip 'Haldun Üstünel Kolarov'u bitirecek' yaziyorsun.

mathieu transfer haberini yazdigim dogrudur ancak onu eksik yazmam sebebiyle sildim ve aciklama yaptim devaminda bir internet sitesinde yazdigini yazicaktim fakat yanlislikle eksik yazdim ve paylastim daha sonra sildim.haldun ustunel ise unal aysalin kadrosunda olma ihtimali vardi ancak neden gerceklesmedi bilmiyorum ve kolarovla haldun ustunelin ugrastigini ilk ben yazmistim isteyen arastirabilir yani kolarovu baskasindan duymama gerek yok.tesekkurler.

kolarovu napalım biz şimdi

muslera- chedjou-eboue-dany-carlinhos-melo-nani-sneijder-amrabat-elmander-riera-drogba

12 ediyor. elmander ve riera nın gitmesi için üstüne birde para verecez heralde.

Lucescu gelirse çok fena olur lan.

Allah korusun. Umarım anlaşılmaz.

Hiç kadro kurmadım ben mesela, burdaki arkadaşlara da hitap ederken renkdaş kelimesini pek kullanmıyom.

Rakibin yaptığı transferlere de balon, işe yaramaz demiyom pek.

Sanırım ben foruma uygun bir kullanıcı değilim. :o

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Evet çok efendi birisi ben Fransa'da Bordeaux taraftariyim ne kadar kötü sonuç alsalarda kaç tane zengin almak istedi taraftar izin vermedi kimyasini bozmadilar Tremoulinas bu takımda sembol haline geldi hiç takımını bırakıpta gitmedi milli takima kadar söyle bir Bordeaux da yükselme başarısı gösterdi.

Carlinhos milli takimda oynasa ne yazar zamaninda fener fabiano diye birini almadimi o da milli takımda oynuyordu santos ta oynuyordu. Carlinhosun defansif gücü nün Riera dan çokta fazla olduğuna ben inanmiyorum.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

rierada defansif bişeymi varda onun kadar olamayacak. hücumuda okadar iyi degil. sadece ayaga iyi paslarla çikiyor. tek özelligi o. baltadan sonra size ashley cole gelmiş riera:D

Lucescu gelirse çok fena olur lan.

Allah korusun. Umarım anlaşılmaz.

tilkinin dönüp dolasip gidecegi yer kürkcü dükkanidir demisler cok güzel demisler, orada misinden ve ucuzundan ersun yanal dururken aziz y. kendisine sorun yaratacak adami istemez. hep yalan haberler.

aziz y.'nin 3 hafta önce genc stoper alacagiz demesinden sonra 30'u gecmis stoper aldilar dün. hepsi yalan.

Luce teklifi duyunca çok sinirlenmiş, kalbi sıkışmış diyorlar.

Ne teklif ettiler acaba bu poşetler.

lucescu haberleri bos arkadaşar fenerbahçe bakın herkezle görüştük havası yaratmaya çalışıyorlar ersun yanal gelir

millette ne korkuyormuş kardeşim bu lucescudan ayıp ayıp halinize bir bakın anlı şanlı galatasaray taraftarına bak bir lucescudan korkar olmuş bizim aslan gibi imparator fatih hocamız var.

Lucescu: Yedek kulübesi şeklinde tabut yaptırır içinde otururum yine de fener kulübesinde oturmam.

Harbi adam beyler.

---------------------muslera---------------------

ebo-------dany---------------ched------carlinhos

---------------------melo-----------------------

amrabat-----------sneijder------------------riera

--------------elmander--drogba-----------------

:asd::asd::asd:

Aziz Yıldırım Ersun'u istiyor, tam istediği adam. Camia'dan, taraftarlardan ilk başta tepki aldığı için birkça isim atıldı ortaya, onunla bununla görüşüyoruz dediler, görüşmüşte olabilirler ama hep hava, sonunda Ersun ile imzalarlar.

bu luce haberleri nereden çıktı beyler, kaynağı nedir?

tilkinin dönüp dolasip gidecegi yer kürkcü dükkanidir demisler cok güzel demisler, orada misinden ve ucuzundan ersun yanal dururken aziz y. kendisine sorun yaratacak adami istemez. hep yalan haberler.

aziz y.'nin 3 hafta önce genc stoper alacagiz demesinden sonra 30'u gecmis stoper aldilar dün. hepsi yalan.

genc eleman alacagımızı bizim başkanda söledi.Emre kılıncı düşünerek söylemiş olmaz bunu söylerken ama gelenler chedjou:28 erman :30 Bu tür söylemleri her başkan verir.Bu mantıkla kendi başkanımızı da yalancı cıkarabiliriz bir çok defa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt