Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Daha konuşuyor seviyeni bil ben Terim'e nerde futbol cahili dedim onu göstersene lütfen?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bana oyle sevıye den fılan bahsetme 2 dir bas gıt diyen sensın..Ben sana en basında da dedım bu sekılde konusma dıye.Ben senın yorumuna cevap verdım dıye ole ne ayaksın bas git ya lar fılan.Sanamı sorucaz?

Re: Transfer Nöbeti

Bana oyle sevıye den fılan bahsetme 2 dir bas gıt diyen sensın..Ben sana en basında da dedım bu sekılde konusma dıye.Ben senın yorumuna cevap verdım dıye ole ne ayaksın bas git ya lar fılan.Sanamı sorucaz?

Kivira kivira dansoz oldun Hadi göstersene ben Terim'e nerde futbol cahili demişim ;)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

Hala basın Chedjou hakkında transfer haberleri yapmadı ... :mad:

Nani'yi alırsak, vay anasını Nani'yi aldık derim.

Çok çılgınım.

Ben sahsen En son lucescu nun gelmesını isterim.O herıf cok kurt.

Usta o lafa bende tepki gösterdim ama o lafı söyleyen Leo değil Emir Sato idi, tabi Leo da söylemişse bilemem ama Emir söyledi ve çok yersizdi. Boşa ikiniz tartışmayın

Bana söleyin Lucescu Beşiktaşa geliyor inanırım. Ama Fener zor. Hatta bunların şikelerine dair bi demecide vardı. Ersunu alır çekilir bunlar bi kenara

Topu görse bomba sanacak adamlar, Fatih Terim'e laf ediyor..

Arkadaşlar basında çıkan Sneijder'in, chedjou transferi yüzünden takımdan ayrılmak istediği türündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

İtibar etmeyin.

2 gündür hep küfür hep küfür forumda. hepsnin içindede bu leo güney var. tesadüf bu olsa gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt