Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

+ Adam Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir kulüpte oynamak istiyorum bu sene Bordeaux da galiba son senem dedi.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

bonservissiz gitmek istemiyorum dedi bence bu fedakarliga kulüpte sevinir 2-3 falan ne versek satarlar, aylardir bizi yoran bir paragöz icin hala bukadar israr etmek nedir..

carlinhos'un milli takimda oynamasi gibi bir durum olamaz bile marcelo ve filipe luis varken 3-4. brezilya takimina girer

Re: Transfer Nöbeti

SAna fatih terimi nede eleştırdın dıyen yok kahraman 8 yılda 6 sampıyon olan hocaya sen futbol cahılı dıyemezsın.Artık senın nasıl bı futbol dehan varsa

Ya bas git daha maydonoz oluyor ben nerde futbol cahili dedimde salliyorsun boş boş.

Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba sene başlamadan gönderilmeli. Yer kaplıyor.

Bizimkiler boyle bir oyuncudan haberleri bile yoktur.

merak etme piyasayi en iyi bülen tulun bilir ama maalesef vizyonu dar, nerede ucuz oyuncu varsa bulur getirir. carlinhos'tan daha ucuz secenekler bile sunmustur. fransa'yi iyi bildigini düsünüyorum, ismi gecmistir kesinlikle. oyuncu galatasaray'i bir yerinden uydurmaz herhalde.

Carlinosu alırsak çok iyi olur adamın tip Dani Alves oyun Roberto Carlos :asd:

lucescu 10 senedir geliyor zaten türkiye'ye, efsanelestigi shaktar'i birakip gidecek hali yok. daha yeni kontrat imzaladi.

vadinin sezon finaline az kaldı beyler son 2 saat:b5:

Forvet Güney Amerikalı.

Sol Bek Afrikalı.

alıyormus fener

Re: Transfer Nöbeti

bonservissiz gitmek istemiyorum dedi bence bu fedakarliga kulüpte sevinir 2-3 falan ne versek satarlar, aylardir bizi yoran bir paragöz icin hala bukadar israr etmek nedir..

carlinhos'un milli takimda oynamasi gibi bir durum olamaz bile marcelo ve filipe luis varken 3-4. brezilya takimina girer

Evet çok efendi birisi ben Fransa'da Bordeaux taraftariyim ne kadar kötü sonuç alsalarda kaç tane zengin almak istedi taraftar izin vermedi kimyasini bozmadilar Tremoulinas bu takımda sembol haline geldi hiç takımını bırakıpta gitmedi milli takima kadar söyle bir Bordeaux da yükselme başarısı gösterdi.

Carlinhos milli takimda oynasa ne yazar zamaninda fener fabiano diye birini almadimi o da milli takımda oynuyordu santos ta oynuyordu. Carlinhosun defansif gücü nün Riera dan çokta fazla olduğuna ben inanmiyorum.

senin var galatasaray klübünde hiç bir sorumlunun yok.. evet süperman

Benimde yoktu zaten, simdi Murat arkadastan ogrendim. Dedigine gore takimindan ayrilmak istiyormus ve sozlesmeside bu sene sonmus. Takip ettikleri bir oyuncu olsaydi Tulun kesinlikle ugrasirdi. Yoksa ismi bilmiyorlar anlaminda demedim.

Google yanlislikla tramisu yazsan bu adam cikiyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt