Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benimde yoktu zaten, simdi Murat arkadastan ogrendim. Dedigine gore takimindan ayrilmak istiyormus ve sozlesmeside bu sene sonmus. Takip ettikleri bir oyuncu olsaydi Tulun kesinlikle ugrasirdi. Yoksa ismi bilmiyorlar anlaminda demedim.

Google yanlislikla tramisu yazsan bu adam cikiyor zaten.

D:

tiramisu_dilimli.jpg

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Ya bas git daha maydonoz oluyor ben nerde futbol cahili dedimde salliyorsun boş boş.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Basıp gideyım sana ozaman ben bi.İkidir bas git dıyıp duruyosunda..Muhtarmısın oglm sen sanane sen buraya ortak bır gorus yazıyorsan cevabını aldıgında ne bole 10 yasındakı kızlar gıbı trıpler.Sana hocayı nıye elestırdın dıyen mı oldu.Sen bknu cıkartıp kımsın kı oglm senn futbol bılgın ne ki Hocaya futbol cahılı dıosun.

merak etme piyasayi en iyi bülen tulun bilir ama maalesef vizyonu dar, nerede ucuz oyuncu varsa bulur getirir. carlinhos'tan daha ucuz secenekler bile sunmustur. fransa'yi iyi bildigini düsünüyorum, ismi gecmistir kesinlikle. oyuncu galatasaray'i bir yerinden uydurmaz herhalde.

Oyuncunu kendisi dedi Galatasaray benimle ilgileniyor diye :D

Pardon o zaman, ben oyuncunun Galatasaray benimle ilgileniyor dedigini bilmiyordum.

Sadece Murat kendi dusuncesini yazdi sandım. Oyuncuyla ilgilendigimizi bilmiyordum.

Lucescu'nun tek bir şartı olur: Hastane masraflarının karşılanması.

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ?

twitterdaki eleman saglam duyumcu,fenerin daha önceki transferlerini net vermis,verdigi bilgide bu,bikaç güne medyaya düşer diyor,ersunu bekletmeleri bu yüzdenmiş,yoksa ersunda hiçbi problem yok diyor,luce ile anlaşmışlar şaktar ile görüşüyolarmış

forumun baya eski uyeleri arasinda halk tabiri ile papazlari arasinda bir cok ku$ oldugu kanaatindeyim.

twitterdaki eleman saglam duyumcu,fenerin daha önceki transferlerini net vermis,verdigi bilgide bu,bikaç güne medyaya düşer diyor,ersunu bekletmeleri bu yüzdenmiş,yoksa ersunda hiçbi problem yok diyor,luce ile anlaşmışlar şaktar ile görüşüyolarmış

Aynı duyumcu fenerın tek hedefı benteke dıyen adam degıl mı ?

Re: Transfer Nöbeti

Basıp gideyım sana ozaman ben bi.İkidir bas git dıyıp duruyosunda..Muhtarmısın oglm sen sanane sen buraya ortak bır gorus yazıyorsan cevabını aldıgında ne bole 10 yasındakı kızlar gıbı trıpler.Sana hocayı nıye elestırdın dıyen mı oldu.Sen bknu cıkartıp kımsın kı oglm senn futbol bılgın ne ki Hocaya futbol cahılı dıosun.

Daha konuşuyor seviyeni bil ben Terim'e nerde futbol cahili dedim onu göstersene lütfen?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Kim o ismini bi öğrenebilir miyim ?

arkadaşlar ben şuan tramisu ile sıcak temas halindeyim heran bir gelişme olabilir XD

Şaktar hocasini birakirmi neden riske girsin?

hayır luce gelırse bıle neden korkuyosunuz korkanlar herhalde takımına ve hocaya guvenmeyenler...

fener değil lucescuyu morinhoyuda getirse umrumda olmaz fatih terim olduğu sürece kupaların hepsi bizimdir onlar sadece avucunu yalar:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt