- 1 Şubat 2009
- 25.252
- 25.517
- 3.468
Cevap: Transfer Nöbeti
İki tartışmalara bile giresim gelmiyor, boşuna foruma yazıyorum.
İki tartışmalara bile giresim gelmiyor, boşuna foruma yazıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mathieu transfer haberini yazdigim dogrudur ancak onu eksik yazmam sebebiyle sildim ve aciklama yaptim devaminda bir internet sitesinde yazdigini yazicaktim fakat yanlislikle eksik yazdim ve paylastim daha sonra sildim.haldun ustunel ise unal aysalin kadrosunda olma ihtimali vardi ancak neden gerceklesmedi bilmiyorum ve kolarovla haldun ustunelin ugrastigini ilk ben yazmistim isteyen arastirabilir yani kolarovu baskasindan duymama gerek yok.tesekkurler.
mathieu transfer haberini yazdigim dogrudur ancak onu eksik yazmam sebebiyle sildim ve aciklama yaptim devaminda bir internet sitesinde yazdigini yazicaktim fakat yanlislikle eksik yazdim ve paylastim daha sonra sildim.haldun ustunel ise unal aysalin kadrosunda olma ihtimali vardi ancak neden gerceklesmedi bilmiyorum ve kolarovla haldun ustunelin ugrastigini ilk ben yazmistim isteyen arastirabilir yani kolarovu baskasindan duymama gerek yok.tesekkurler.
Lucescu gelirse çok fena olur lan.
Allah korusun. Umarım anlaşılmaz.
Evet çok efendi birisi ben Fransa'da Bordeaux taraftariyim ne kadar kötü sonuç alsalarda kaç tane zengin almak istedi taraftar izin vermedi kimyasini bozmadilar Tremoulinas bu takımda sembol haline geldi hiç takımını bırakıpta gitmedi milli takima kadar söyle bir Bordeaux da yükselme başarısı gösterdi.
Carlinhos milli takimda oynasa ne yazar zamaninda fener fabiano diye birini almadimi o da milli takımda oynuyordu santos ta oynuyordu. Carlinhosun defansif gücü nün Riera dan çokta fazla olduğuna ben inanmiyorum.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
Lucescu gelirse çok fena olur lan.
Allah korusun. Umarım anlaşılmaz.

tilkinin dönüp dolasip gidecegi yer kürkcü dükkanidir demisler cok güzel demisler, orada misinden ve ucuzundan ersun yanal dururken aziz y. kendisine sorun yaratacak adami istemez. hep yalan haberler.
aziz y.'nin 3 hafta önce genc stoper alacagiz demesinden sonra 30'u gecmis stoper aldilar dün. hepsi yalan.