Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.708
- 15.645
- 2.108
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her seferinde yazıyorum bu hayricu futboldan zerre anlamıyor
kelimeleri bilerek eksik ve yanlış yazarak kendine prim yapıyor ne işine yarayacaksa, birkaç yancısıda var like edip duruyor:lol:
alman ulusal ekibinde BABAM mi oynuyor
adam herseyi ayarlamis yaniher seferinde yazıyorum bu hayricu futboldan zerre anlamıyor
kelimeleri bilerek eksik ve yanlış yazarak kendine prim yapıyor ne işine yarayacaksa, birkaç yancısıda var like edip duruyor:lol:
Kim bilir neler yazıyor da saklıyorlar. Bu arada 10.000 ler kulübüne girdim.![]()
Hepiniz şımarık iğrenç düzenin oyuncağı olmuşsunuz, hepinize yazıklar olsun, adaletsizliğe hiç biriniz ses çıkarmayı bırak göz yumuyorsunuz, yanınızda bir adam öldürülse yine ses etmezsiniz, hepinizin vicdan adalet duyguları yok olmuş, Transfer Nöbeti'nin bittiği gündür twittera laf etmeyin bundan sonra en azından hepsinde adalet duygusu var, oradakiler en azından tepki gösteriyor.
Ribery-Robben-Lennon-Podolski-Hazard-Draxler vs... bu tarz bir yıldız bu yönetim alamaz. Hep gözden çıkarılmış adamları alıyorlar, sonra süper transfer. Tamam Sneijder-Drogba'ya laf etmiyorum ama Avrupa'da kimse istemeyince biz aldık yani, doğruya doğru.
Hepiniz şımarık iğrenç düzenin oyuncağı olmuşsunuz, hepinize yazıklar olsun, adaletsizliğe hiç biriniz ses çıkarmayı bırak göz yumuyorsunuz, yanınızda bir adam öldürülse yine ses etmezsiniz, hepinizin vicdan adalet duyguları yok olmuş, Transfer Nöbeti'nin bittiği gündür twittera laf etmeyin bundan sonra en azından hepsinde adalet duygusu var, oradakiler en azından tepki gösteriyor.