Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

her seferinde yazıyorum bu hayricu futboldan zerre anlamıyor

kelimeleri bilerek eksik ve yanlış yazarak kendine prim yapıyor ne işine yarayacaksa, birkaç yancısıda var like edip duruyor:lol:

evde oturup hcye laf atmak icin bekleyen bir gafil daha good times bro good times

nani bitmismi yani simdi... jeton daha yeni düsdü bende :lol:

tikirti varmi,tavan arasinda fareler falan?

Hepiniz şımarık iğrenç düzenin oyuncağı olmuşsunuz, hepinize yazıklar olsun, adaletsizliğe hiç biriniz ses çıkarmayı bırak göz yumuyorsunuz, yanınızda bir adam öldürülse yine ses etmezsiniz, hepinizin vicdan adalet duyguları yok olmuş, Transfer Nöbeti'nin bittiği gündür twittera laf etmeyin bundan sonra en azından hepsinde adalet duygusu var, oradakiler en azından tepki gösteriyor.

Herkez ayri bir telden çaliyor (kafa karıştrıp gizli duyum verenler var) :D

futbol dersi alanlar like

Hepiniz şımarık iğrenç düzenin oyuncağı olmuşsunuz, hepinize yazıklar olsun, adaletsizliğe hiç biriniz ses çıkarmayı bırak göz yumuyorsunuz, yanınızda bir adam öldürülse yine ses etmezsiniz, hepinizin vicdan adalet duyguları yok olmuş, Transfer Nöbeti'nin bittiği gündür twittera laf etmeyin bundan sonra en azından hepsinde adalet duygusu var, oradakiler en azından tepki gösteriyor.

:confused: kime dedin bunu simdi yahu. banami mesela :SS:

[video=youtube;mVwZ0rCQaO4]https://www.youtube.com/watch?v=mVwZ0rCQaO4[/video]

0:29...

aayiktnzmi la fenerliler

Ribery-Robben-Lennon-Podolski-Hazard-Draxler vs... bu tarz bir yıldız bu yönetim alamaz. Hep gözden çıkarılmış adamları alıyorlar, sonra süper transfer. Tamam Sneijder-Drogba'ya laf etmiyorum ama Avrupa'da kimse istemeyince biz aldık yani, doğruya doğru.

Drogbayı juventus istedi ama vergiden dolayı fiyatı yüklü geldi alamadılar

mesele nedir şimdi açtım da ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt