Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

vay be konuya futbolla alakali mesaj yaziyoruz sonra 3-5 cocuk birlesip raporlar mesajlarla hem konuyu boluyorlar hem de bana ceza aldirmaya calisiyorlar herkes neyin ne oldugunu goruyor lutfen konuyu bolmeyiniz

konumuz transfer

45000 mesajin icin en azindan son cümlen anlamli oldu hepimiz icin. ..konumuz transfer :yenieek:

gece yarıları tehlikeli, duyum yoksa da tehlikeli en tehlikelisi de liseliler 45 gün rapor almışşşşşşşş:42:

yaw o kadar sinirlendiyseniz kufur edin ;)

vallah :D sneijder geldigi günleri hatirliyorum daha dün gibi. arabasina kadar binen taraftarlar vardi . simdi kadrolara bile yazilmiyor adam yani :lol:

messi herhalde gelse 1-2 mac kötü oynasa ayni muhameleyi görecek... sabir yok bizde ya. yada ne bileyim artik bir tuhaflik var galiba bizde .

Haklısınız, milletçe sabırsızlığımız apayrı bir konu zaten, hele ki konu gönül bağı olan şeylere gelince kontrolümüz kaybediyoruz.

Forumun şu anki halinin ana sebebi muhtemelen "duyumsuzluktan" kaynaklanan can sıkıntısı, veyahut Galatasaray'ın kronik sorunu olan "başarılı olunca ortalığın karışma" sendromundan kaynaklandığını düşünüyorum. (Başarılı kısmı tamamen subjektif düşüncemdir, bana göre başarılı bir şekilde ilerliyoruz)

biz NS oluşumunu dagıtıyoruz adam layk vermekten eriniyor gidiyor ns dagıldı diyor kim dagıttı kardesim layk nerede

kuşların forumlarda sağlam duyumcular varmış bizde niye yok duyumlar hep fotomaç fanatikten

4 forvetle oynuyoruz nerdeyse abi.Biraz fazla değil mi? :)

Sneijder'i diyorsan, Mourinholu İnter döneminde olduğu gibi CM oynatıyorum.

Terim 4-3-3 oynatmayı düşünüyorsa, bence aynı seçimi yapacaktır. Adam o dönemde Cambiasso'dan fazla pres yapıyordu ve İnter'in Barcelona'yı bile bitiren kontrataklarının en önemli başlangıç noktalarından biriydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt