Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaslar birazdan kufurlu ifade kullanip ardindan 5 sn sonra silecegim raporladiniz raporladiniz yoksa firsat kacar hadi birazdan gorusuruz

40-50 m € para harcadin sadece gruptan cikarmi diyosun komik :)

Bu sene kabul etmeliyiz ki kuralarda şanslıydık, önce Cluj, Braga (ona rağmen zor çıktık) ardından Schalke. Real, City, Ajax, Dortmund gibi bir grup olsaydı ya da Manu'nun yanında ona yakın güçte bir takım daha olsaydı işimiz çok zor olurdu. Yani kolay değil bu işler sadece iyi kadro kurmak her zaman yetmeyebilir.

Haklısınız, milletçe sabırsızlığımız apayrı bir konu zaten, hele ki konu gönül bağı olan şeylere gelince kontrolümüz kaybediyoruz.

Forumun şu anki halinin ana sebebi muhtemelen "duyumsuzluktan" kaynaklanan can sıkıntısı, veyahut Galatasaray'ın kronik sorunu olan "başarılı olunca ortalığın karışma" sendromundan kaynaklandığını düşünüyorum. (Başarılı kısmı tamamen subjektif düşüncemdir, bana göre başarılı bir şekilde ilerliyoruz)

bence yazinda isaretledigim tarafdir

baska nedenlerde var ama ona girersem simdi roma yazmis olurum. bu saatede roman yazmaya hic niyetim yok :)

Offffff hala layk yok 3 kisiyi ihrac edersem sinirim belki gecer

bundan sonraki 3 msjin sansli sahibi gidecek

Sneijder'i diyorsan, Mourinholu İnter döneminde olduğu gibi CM oynatıyorum.

Terim 4-3-3 oynatmayı düşünüyorsa, bence aynı seçimi yapacaktır. Adam o dönemde Cambiasso'dan fazla pres yapıyordu ve İnter'in Barcelona'yı bile bitiren kontrataklarının en önemli başlangıç noktalarından biriydi.

İlk geldiği zamanlar Terim'de defansif görev yüklemeye çalıştı ama pek uyum sağlayamadı malum.Ama tabi fiziksel yetersizliğinin etkisi büyüktür.Ben İnter'deyken hiç öyle alıcı gözle izlememiştim açıkçası abi.Sen öyle diyorsan doğrudur.

Bu sene kabul etmeliyiz ki kuralarda şanslıydık, önce Cluj, Braga (ona rağmen zor çıktık) ardından Schalke. Real, City, Ajax, Dortmund gibi bir grup olsaydı ya da Manu'nun yanında ona yakın güçte bir takım daha olsaydı işimiz çok zor olurdu. Yani kolay değil bu işler sadece iyi kadro kurmak her zaman yetmeyebilir.

tamam renktasim iyi diyorsunda 50 milyon euroyla gecen sene ceyrek final oynamis takima para harcarsan beklenti ucar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt