Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40-50 m € para harcadin sadece gruptan cikarmi diyosun komik![]()
Haklısınız, milletçe sabırsızlığımız apayrı bir konu zaten, hele ki konu gönül bağı olan şeylere gelince kontrolümüz kaybediyoruz.
Forumun şu anki halinin ana sebebi muhtemelen "duyumsuzluktan" kaynaklanan can sıkıntısı, veyahut Galatasaray'ın kronik sorunu olan "başarılı olunca ortalığın karışma" sendromundan kaynaklandığını düşünüyorum. (Başarılı kısmı tamamen subjektif düşüncemdir, bana göre başarılı bir şekilde ilerliyoruz)
Beyler ben dayanamıyorum küfürü basıyorum
yaw o kadar sinirlendiyseniz kufur edin![]()
Sneijder'i diyorsan, Mourinholu İnter döneminde olduğu gibi CM oynatıyorum.
Terim 4-3-3 oynatmayı düşünüyorsa, bence aynı seçimi yapacaktır. Adam o dönemde Cambiasso'dan fazla pres yapıyordu ve İnter'in Barcelona'yı bile bitiren kontrataklarının en önemli başlangıç noktalarından biriydi.
Offffff hala layk yok 3 kisiyi ihrac edersem sinirim belki gecer
bundan sonraki 3 msjin sansli sahibi gidecek
Offffff hala layk yok 3 kisiyi ihrac edersem sinirim belki gecer
bundan sonraki 3 msjin sansli sahibi gidecek
Bu sene kabul etmeliyiz ki kuralarda şanslıydık, önce Cluj, Braga (ona rağmen zor çıktık) ardından Schalke. Real, City, Ajax, Dortmund gibi bir grup olsaydı ya da Manu'nun yanında ona yakın güçte bir takım daha olsaydı işimiz çok zor olurdu. Yani kolay değil bu işler sadece iyi kadro kurmak her zaman yetmeyebilir.
biz NS oluşumunu dagıtıyoruz adam layk vermekten eriniyor gidiyor ns dagıldı diyor kim dagıttı kardesim layk nerede
Tikirti var mi?