Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.301
- 6.050
- 1.483
Cevap: Transfer Nöbeti
Bu transferler erken biterse forumun yarısı yaz boyunca myc alır
Bu transferler erken biterse forumun yarısı yaz boyunca myc alır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabah'tan beri ne anlatmaya calisiyorum. Ikinci GSC sitesine (Angry Birds oyuncu mevcut) giris yapmak icin Özgür'e mesaj atiyoruz. Ondan Üye Sorumlusu yaziyor iste.
Sana sormadık ki sen ne anlatıyorsun ?
Üyelere yardimci olmak istedim, kusura bakma.
Olumlu mu olumsuzmu anlamda ..
ve hangi iş ..
Onur özelden açıklar mısın.. sana zahmet..
Hayri CUND, özür dileyene kadar senin like nı kabul etmiyorum..
GERİ AL.. (Dikkat Et.. Lütfen demiyorum..)
https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-transfer-forumu/146092-transfer-nobeti-177.html#post6488280
Mod yapın bunu, iş var bunda :yenieek:
Hayri CUND, özür dileyene kadar senin like nı kabul etmiyorum..
GERİ AL.. (Dikkat Et.. Lütfen demiyorum..)
https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-transfer-forumu/146092-transfer-nobeti-177.html#post6488280
Özgür Kizilaslan'a mesaj yollayarak talep edebilirsin rütbeyi.
Ikinci GSC sitesine bende katilmak istiyorum yaz ve cevap bekle. Ama oraya gelince mutlaka duyumlari paylasmalisin öyle yok. Orda tecrübeliler arasi sakli gizli yok..
onurlu duruşun için tebrik ederim renktaş...
Arkadas TÜ olarak Angry Birds oynamak istiyormus. Birde duyum sahibiymis. :yenieek:
daha önce yazdigim gibi ben duyumlarimi pek paylasmam . paylasirsamda gizli yaparim ki dün baya bir kac kez paylasdim acikcasi caktirmadananlayan anlamisdir belki. duyumculukda degil aslinda benim yaptigim. direk aldigim bir bilgiydi. öyle netede paylasmaya düsünmüyorum bu bilgileri cünkü aldigim kisiye saygizlik olur diye düsünüyorum . caktirmadan yaparim kendime göre kendi fikrim diye olur biter. ama bu demek olmuyor ki her fikrimde bir duyumdur
ama dedigim gibi ben rütbemde de durumundanda rahatsiz degilim acikcasi forumda. takiliyorum öylesine isde .