Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu transferler erken biterse forumun yarısı yaz boyunca myc alır

Özgür Kizilaslan'a mesaj yollayarak talep edebilirsin rütbeyi.

Ikinci GSC sitesine bende katilmak istiyorum yaz ve cevap bekle. Ama oraya gelince mutlaka duyumlari paylasmalisin öyle yok. Orda tecrübeliler arasi sakli gizli yok..

daha önce yazdigim gibi ben duyumlarimi pek paylasmam . paylasirsamda gizli yaparim ki dün baya bir kac kez paylasdim acikcasi caktirmadan :D anlayan anlamisdir belki. duyumculukda degil aslinda benim yaptigim. direk aldigim bir bilgiydi. öyle netede paylasmaya düsünmüyorum bu bilgileri cünkü aldigim kisiye saygizlik olur diye düsünüyorum . caktirmadan yaparim kendime göre kendi fikrim diye olur biter. ama bu demek olmuyor ki her fikrimde bir duyumdur :D ama dedigim gibi ben rütbemde de durumundanda rahatsiz degilim acikcasi forumda. takiliyorum öylesine isde .

layk demisken beni de gorun

tumblr_m6itbnNHwz1rnvlqy.gif

daha önce yazdigim gibi ben duyumlarimi pek paylasmam . paylasirsamda gizli yaparim ki dün baya bir kac kez paylasdim acikcasi caktirmadan :D anlayan anlamisdir belki. duyumculukda degil aslinda benim yaptigim. direk aldigim bir bilgiydi. öyle netede paylasmaya düsünmüyorum bu bilgileri cünkü aldigim kisiye saygizlik olur diye düsünüyorum . caktirmadan yaparim kendime göre kendi fikrim diye olur biter. ama bu demek olmuyor ki her fikrimde bir duyumdur :D ama dedigim gibi ben rütbemde de durumundanda rahatsiz degilim acikcasi forumda. takiliyorum öylesine isde .

Sen bilirsin tabi ama orda ortam bambaska demis olayim yani. Mesela duyumculuk meslek olarak bile geciyor, parasina kadar giden bile oluyor. Yani seninki bilgiyse dedigin gibi iyi para yaparsin. Angry Birds turnuvasi da yakinda basliyor. Bence hemen TÜ'ye gec.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt