Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:D anladigim kadariyla hayir???!!!

Engin Candır Can :yenieek:

AxeLXV2CAAEYcK_.jpg.ashx

Hayri CUND, özür dileyene kadar senin like nı kabul etmiyorum..

GERİ AL.. (Dikkat Et.. Lütfen demiyorum..)

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-transfer-forumu/146092-transfer-nobeti-177.html#post6488280

Hayri CUND, sen öyle yüzsüz bi insanmışsın ki;

suratına yağmur yağdırsalar, ALLAH(cc) nun rahmeti ziyan olur fikrindeyim..

Bundan sonra özür de dilesen bişey değişmez benim için.

Rahmetin sahibinden bul layığını..

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-transfer-forumu/146092-transfer-nobeti-183.html#post6488359

Erman'ı istememek olmaz.

Bedava oyuncu,üstelik şaka maka hayvan gibi de oynuyor.

Ne :sad007: su yahu.

Kulübede yabancı oturamayacağına göre kalburüstü topçular oturmalı Sabri oturacağına Erman otursun hem Türkiye Kupasında'da fayda sağlar takıma.

Erman iyi oyuncu. Hem oyun içinde hem skorer anlamında Türkiye ligi için yeterli.

Bedavaya pişmiş oyuncu.

bir gün imkanim olursa evet. miami benim icin rüyam da ondan sordum. ortam nasil oralarda. videolarda ki gibi güzel mi yani. :D

tatil icin cok guzel. ama yasamak icin emin degilim.

denizi, plajlari, eglencesi baya guzel ama insanlar bana cok yapmacik gelmisti. cok gosterise merakli miamide yasayanlarin cogu. altindaki araba olsun, uzerindeki kiyafet olsun, yanindaki kadin olsun hep gosteris uzerine. bana biraz garip gelmisti ama benim kuzenim orda yasadi senelerce. belki yasayinca daha farkli gelebilir veya sende alisiyor olabilirsin.

Ne :sad007: su yahu.

Kulübede yabancı oturamayacağına göre kalburüstü topçular oturmalı Sabri oturacağına Erman otursun hem Türkiye Kupasında'da fayda sağlar takıma.

Erman iyi oyuncu. Hem oyun içinde hem skorer anlamında Türkiye ligi için yeterli.

Bedavaya pişmiş oyuncu.

Futboluna birsey demiyorum da..

Neyse bunlar hep yabanci sinirlamanin oyunlari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt