Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tatil icin cok guzel. ama yasamak icin emin degilim.

denizi, plajlari, eglencesi baya guzel ama insanlar bana cok yapmacik gelmisti. cok gosterise merakli miamide yasayanlarin cogu. altindaki araba olsun, uzerindeki kiyafet olsun, yanindaki kadin olsun hep gosteris uzerine. bana biraz garip gelmisti ama benim kuzenim orda yasadi senelerce. belki yasayinca daha farkli gelebilir veya sende alisiyor olabilirsin.

ya ben gidersem tatil icin gide bilirim ancak zaten. green cardi kolay vermiyorlar ki.

Arkadaslar simdi Chedjou tamam

Sol bek Carlinhos Nerdeyse diyorlar demi? Bunun alternatifleri kimler suanda?

Orta saha Melo-Inler den baska kimin ismi geciyor?

Jem Karacan - Kerim Frei gibi genc gurbetci oyuncularla gorusuldugu kesinmi?

Forvet ve kanatlar icin (Nani ve Arda harici) kimlerin ismi geciyor?

Seref Aydindan ses seda yokmu? Bu arada Chedjou yu Fransa liginde felanda izleyen arkadaslar nasil bir oyuncu oldugunu anlatabilirmi? Tamam Iboya bacak arasi attida Avrupanin en iyi defans oyuncularindan demis baskan yani... Cus oha deyimmi?

ya ben gidersem tatil icin gide bilirim ancak zaten. green cardi kolay vermiyorlar ki.

orasi dogru. kolay kolay yesil kart vermiyorlar.

tatil icin guzel ama. birazda ne aradigina bagli. gunduz plajda denizde takiliyim aksamda eglencenin dibine vurayim diyorsan miami ideal. daha boyle sehir gezisi yapayim, muzeler falan filan o zaman ny ideal.

nba macini seyreden varmi

indiana baya ters geliyor miamiye.

Arkadaslar simdi Chedjou tamam

Sol bek Carlinhos Nerdeyse diyorlar demi? Bunun alternatifleri kimler suanda?

Orta saha Melo-Inler den baska kimin ismi geciyor?

Jem Karacan - Kerim Frei gibi genc gurbetci oyuncularla gorusuldugu kesinmi?

Forvet ve kanatlar icin (Nani ve Arda harici) kimlerin ismi geciyor?

Seref Aydindan ses seda yokmu? Bu arada Chedjou yu Fransa liginde felanda izleyen arkadaslar nasil bir oyuncu oldugunu anlatabilirmi? Tamam Iboya bacak arasi attida Avrupanin en iyi defans oyuncularindan demis baskan yani... Cus oha deyimmi?

avurpanin en iyi defans oyuncularindan degil bence ama o klasmana cok yakin birisi.

andersenin atilmasi gerekmezmiydi

cem k + fatih h?

Benim aklim hic almiyor bu Transfer dedikodularini.

Muslera , Chedyou , eboue , SOl bek (Carlinhos ) , Sneyder , Drogba bunlat etdi 6.

6 dan fazla ilk 18 e giremiyor e biz neyime Melo , Nani falan fisman dedikodusu yapiyoruz ki ?

Bu 8 yabanci kadroda olsa bunlarin hangisini Kadro disi birakabilirsin ?

Nani sneyder dorgab falan adamlari Tribünde mi oturtcan ? Imkani yok

Muslera chedyou veya carlinhos ? Imkani yok

Yani melo ve eboue yerine Türk sart , Inler melo yerine sart , Eboue yerini Hamit veya sabri haledebilir.

Veya Muslera satilip onur alinmali amma isler cok karisik.

Muslera , Chedyou , eboue , SOl bek (Carlinhos ) , Sneyder , Drogba bunlat etdi 6.

6 dan fazla ilk 18 e giremiyor e biz neyime Melo , Nani falan fisman dedikodusu yapiyoruz ki ?

Yani melo ve eboue yerine Türk sart , Inler melo yerine sart , Eboue yerini Hamit veya sabri haledebilir.

725223_Galatasaray_SK.jpg

andersenin atilmasi gerekmezmiydi

cem k + fatih h?

bende dikkat edemedim

hem laptopda takil hem televizyon seyret. salter atiyor bazen.

ama kolay kolay atmazlar miamiden adam hele wade birkac mac once atilmadiktan sonra stephenson'in kafasina dirsek attiktan sonra.

miami nba'in gozbebegi. :mad:

gercekten sacmailgin daniskasi. adamlari yedek bile oturtamiyoruz. tribune gondermek lazim.

bende cikamiyorum isin icinden.

meloyu alsan baskasi cikiyor. solbek alsan yine olmuyor.

6+2 olsa yine rotasyon yaparsin bir sekilde yedekten filan koyarsin ama bu gerzek duzende olmuyor.

Zaten bu +0+4 olayi herhalde türkiye de Dünya futbol tarihinin en sacma ve rezil uygulamasidir . yedekde ola bilsin en azidan 2 bari. 4 yabanciyi sen nasil tribüne mahkum ede bilirsin federasyon olarak. takim icindeki forma rekabetine karisiyorlar resmen. basdan sona kadar sacma bunlarin düsündükleri. tff as baskani ufuk beyin aciklamarini dinledim küfür etmemek elde degil malesef. okadar sacma nedenlerden dolayi bu sinirlamanin gerekligini savunmus ki inanilir gibi degil. sen Tff olarak camialarin ic politikasina nasil karisirsin ya arkadas :SS:

kulüplerin borclari seni ilgilendirmez. bunlar her camianin kendi sorunlari. bunu uymayanlar cezasini cekiyor zaten uefa tarafindan.

senden kimse babalik yapmani istemiyor. sen kimsin be adam Galatasaray ya babalik yapiorsun.

725845_Galatasaray_SK.jpg

Bence olması gereken kadro budur. Bizim olası, benim beklediğim ilk 11 bu. Bununla beraber gün gelir Drogba'yı dinlendiririz Amrabat girer kadroya. Nani bence iyi bir yatırım olmaz, başkanın şov transferi olur.

Kadroya alternatif Türk oyuncular yakışır, alternatifler yaratır kart ceza durumunda Dany gibi oyunculardan da faydalanırız yeri geldikçe...

Yabancı sınırıyla ilgili baskımız bence 6+2'nin devam etmesi üzerine olmalı. 6'yı bozmaya gücümüz yetmez sanmıyorum ama o +2 çok değerli bizim için.

Bence +2 'miz de Dany-Amrabat olsun işte şu kadroyu kurduk mu tamamdır.

Ha eğer yabancı takviyesi yapıcaksak bu kadroda bazı oyunculardan vazgeçmemiz lazım, biliyorum ki Türk pasaportlu sol bek yok. Stoperde Chedjou'dan vazgeçemeyiz, bence Sneijder ve Drogba yine vazgeçilmez adamlar, sadece dediğim gibi arada sırada Drogba dinlendirilebilir o kadar.

Geriye Muslera,Eboue kalıyor; yerli sağ bek 1 tane var Fenerbahçe'de, onun alternatifi olabilecek 2 adam da bizde zaten Hamit-Sabri. Sabri bence götürür orayı ama taraftarda yersiz bi tepki var adama...

Ben olsam varsa talibi Eboue'yi satar fiyatı uygunsa Nani'yi alırım.

Bir de şu mesajı ayrı atayım çok tepki gelecek çünkü biliyorum. Bence Amrabat Nani'den daha faydalı olur takıma.

Re: Transfer Nöbeti

Bir de şu mesajı ayrı atayım çok tepki gelecek çünkü biliyorum. Bence Amrabat Nani'den daha faydalı olur takıma.

Nasil bir mantık ve yorum bu bir kere amrabat 20 Mac felan oyunadı ne faydası olup olmadıgnı hepimiz gördük Nanı daha gelip 3 Mac oyunasın sonra tartısalım hangisinin daha faydalı olduğunu ne dersın?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

bize sürekli borsadan yüklenenler bütün medya ersun yanal la görüştünü yazıyo borsaya bildirim yok hangisi manipülasyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt