Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

-------------------Muslera-----------------------

----------------------------------------------

Sabri/Eboue---Semih---Chedjou---Carlinhos/Balta

--------------------------------------------------

---------------Selçuk---İnler--------------------

-------------------------------------------------

------------------Sneijder------------------------

Nani------------------------------------Burak/Kerim

------------------Drogba------------------------

Fatih Terim : "Burak'ın daha çok koşması gerekecek." :rolleyes::cool:

gördüğüm en kötü kadro dizilişi

Bu İnlerin fiyatı niye bukadar uçuk aga? Adam halbuki hayatı boyunca 1.sınıf hiç bir takımda oynamadı Sneijder 7.5 iken İnler in 10lardan bahsedilmesini anlayamıyorum

Sneijder gözden çıkarılmıştı. İnler farklı.

Sağlıklı bir kıyas istiyorsan Özil 18m€'ya transfer olmuştu mesela. :yenieek:

ağlaşmayı bırakıp akıllı transferler yapmalı bizim yönetim ama hala ortada eylem yok,öncelikle nanni söylentileri komedi bu sınırlama ile ne yapacağız nanniyi,gökhan inler dedikodusu komedi adam 15 milyon euro dolayısı ile yönetim acil olarak kerim frei,okay yokuşlu,alpaslan öztürk,hakan çalhanoğlu gibi oyuncuları transfer etmeli keza yabancı sınırı inmeyecek inmeyecek inmeyecek,şikeci takım,şikecinin federasyonu,şikecinin medya ayakları,şikecinin yardakcı klüpleri ve siyaset Galatasarayın ileri, gitmesini istemiyor ,Galatasarayı batırmaya çalışıyor dolayısı ile yönetim azıcık akıllı ise bırakacak nanniyi,inleri,aydını izlenecek yol belli ..

fatih hoca aşırı formsuz olmadığı sürece eboue den vazgeçmez..nani yi isteyenler sneijder tribünde oturmayacağına göre kadrolarınızdan muslera yı silin yada hakan balta ile oynamayı kabul edin..

Erman transferini unutalım arkadaşlar, Sivasspor'da kariyerini bitirmek istiyormuş. :)

Kaynak: Sivasspor'un içinden.

şu tarz bi dizilişle oynayacağımızı düşünüyorum, tabi bu kağıt üstü ama buna yakın. eboue kesik yemiş duruyo gibi görünse de herhangi bi yabancının eksikliğinde (sakatlık-ceza) banko oynar. 25den aşağı maç oynamaz kadroda görünmese de.

725920_Galatasaray_SK.jpg

bi sonraki sezon arda gelecek başka yolu yok, drogba da gidiyo. o zaman kadro buna döner. 5 yabancılı daha iyisini bulmak zor.

725922_Galatasaray_SK.jpg

gökhan, carlinhos, nani, kerim alınsın yeterli.

gördüğüm en kötü kadro dizilişi

Kardeş sen kötü kadro görmemişsin.

En büyük sıkıntı Burak orada.Kanattaki veriminin az olması muhtemel.

Bunun dışında nesi kötü ? (Sabri/Balta için diyorsan kontenjan kurtarsın diye yazdım.Zaten Nani gelirse sağ veya sol bek yerli olmak zorunda.)

şu tarz bi dizilişle oynayacağımızı düşünüyorum, tabi bu kağıt üstü ama buna yakın. eboue kesik yemiş duruyo gibi görünse de herhangi bi yabancının eksikliğinde (sakatlık-ceza) banko oynar. 25den aşağı maç oynamaz kadroda görünmese de.

bi sonraki sezon arda gelecek başka yolu yok, drogba da gidiyo. o zaman kadro buna döner. 5 yabancılı daha iyisini bulmak zor.

Selcuk-Inler'i okuyorum'ya, gerisini bosver panpa :ayatollah::lol:

Benim anlamadığım sanki 5 yabancı olunca Türk futbolcular evrim değiştirip yıldızmı olacak sanıyorlar ya çok garip bir şey bunları anlamak gerçekten. Sorun alt yapı işte yabancı gelmeyince zaten yine alt yapıda ki oyuncular birbirlerini örnek alıcaklar :) Avrupada nasıl başarı olucak stadlar nasıl dolucak yayıncı kuruluş bu kadar büyük paralar vermeye devam edicekmi. Bunları hiç düşünmüyolarmı acaba..

Düşünüyorlar ama oturma organlarından.

burak sola nani sağa olursa daha mantıklı, hamit tek başına kanadı götüremez ama carlinhos götürür sanırım

Hem Arda hemde Nani'nin alınmasını beklemeyelim.

Zaten İnler alınırsa 9-10m gidecek.

Nani'de 9-10 desek etti 18-19m.

Daha sol bek ve 1-2 yerli alınacak illaki.

Bütçemiz kurtarmaz.

Amrabat,Riera ve Elmander'den 10m civarında bir gelir gelirse olabilir.

başkan meloyu gözden cıkarmış gibi duruyor.nani gelirse drogba,wesley ve nani yedek olmayacağı için sağ veya sol bekten biri yabancı olmak zorunda.seneye ardayıda alıp 5 yabancıya düşeriz.hakan beyin yaptığı kadro tamamen mantıklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt