Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-------------------Muslera-----------------------
----------------------------------------------
Sabri/Eboue---Semih---Chedjou---Carlinhos/Balta
--------------------------------------------------
---------------Selçuk---İnler--------------------
-------------------------------------------------
------------------Sneijder------------------------
Nani------------------------------------Burak/Kerim
------------------Drogba------------------------
Fatih Terim : "Burak'ın daha çok koşması gerekecek.":cool:
Bu İnlerin fiyatı niye bukadar uçuk aga? Adam halbuki hayatı boyunca 1.sınıf hiç bir takımda oynamadı Sneijder 7.5 iken İnler in 10lardan bahsedilmesini anlayamıyorum
Gökhan Inler'i alalim baska Transfer istemiyorum :lol:
Sol bek kim oynayacak![]()
Hakan Balta :yoji::f50::f50::f50::f50::f50:
gördüğüm en kötü kadro dizilişi
şu tarz bi dizilişle oynayacağımızı düşünüyorum, tabi bu kağıt üstü ama buna yakın. eboue kesik yemiş duruyo gibi görünse de herhangi bi yabancının eksikliğinde (sakatlık-ceza) banko oynar. 25den aşağı maç oynamaz kadroda görünmese de.
![]()
bi sonraki sezon arda gelecek başka yolu yok, drogba da gidiyo. o zaman kadro buna döner. 5 yabancılı daha iyisini bulmak zor.
![]()
gökhan, carlinhos, nani, kerim alınsın yeterli.
Selcuk-Inler'i okuyorum'ya, gerisini bosver panpa :ayatollah::lol:
Benim anlamadığım sanki 5 yabancı olunca Türk futbolcular evrim değiştirip yıldızmı olacak sanıyorlar ya çok garip bir şey bunları anlamak gerçekten. Sorun alt yapı işte yabancı gelmeyince zaten yine alt yapıda ki oyuncular birbirlerini örnek alıcaklarAvrupada nasıl başarı olucak stadlar nasıl dolucak yayıncı kuruluş bu kadar büyük paralar vermeye devam edicekmi. Bunları hiç düşünmüyolarmı acaba..
şu tarz bi dizilişle oynayacağımızı düşünüyorum, tabi bu kağıt üstü ama buna yakın. eboue kesik yemiş duruyo gibi görünse de herhangi bi yabancının eksikliğinde (sakatlık-ceza) banko oynar. 25den aşağı maç oynamaz kadroda görünmese de.
![]()
bi sonraki sezon arda gelecek başka yolu yok, drogba da gidiyo. o zaman kadro buna döner. 5 yabancılı daha iyisini bulmak zor.
![]()
gökhan, carlinhos, nani, kerim alınsın yeterli.
burak sola nani sağa olursa daha mantıklı, hamit tek başına kanadı götüremez ama carlinhos götürür sanırım