Cevap: Transfer Nöbeti
Nasıldı peki?
Onur sabah 03:00 te Olimpia-Fluminense macini izledim, uyumadim. Carlinhos oynadi.
Nasıldı peki?
Onur sabah 03:00 te Olimpia-Fluminense macini izledim, uyumadim. Carlinhos oynadi.
o geceye yakin geliyor buralara nedense hep yada mac günlerinde galiba. en azindan son zamanlarda öyle. herhalde sabah kadar uyumuyor aksama kadar yatiyormu ne![]()

Sabahtan beri 50 kere yazdın
Ulan dua et posta kutumu temizledim, lan daha iki gün önce sormadinmi
ne alaka?
Ayırca sende de artık Shaqiri avatarını değiştirmeni arz ediyorum.![]()
armero 93
sabri 85
ve pes yanılmaz![]()
fener ersun yanal la anlaştımı
bende birisi eksik diyordum sen salman diyince aklima geldi![]()
amkarbat patlayinca gelmyior herhalde artik![]()
Fenerbahce´nin sürpriz TD adayi Bert van Marwijk´mis
Nasıldı peki?
Hakkaten Engin bazen haklı
Eee demek ki sende sabahtan aksama kadar burdasin
Fenerbahce´nin sürpriz TD adayi Bert van Marwijk´mis

Arada okumak için giriyorum. Her girdiğimde seni görünce uzaylı görmüş köylü gibi bırakıp kaçıyorum.
Yanlız elemanı peste transfer eden veya oynayan varmı bilmiyorum ama adamı asıl mevkisini ortasahanın ortası yapmışlar.. selçuk'un puanı 78 chedjou 76 (melo 86 inler 84)
defansa koyuyosun 72 ile oynuyo yani vasatın altı (semi ve dany 77).. Pes normalde çok fazla yanılmaz ama görecez.. transfer edince mutsuz oluyorum![]()
armeroyu bilmiyorum ama acaba acaba kim önce sabri örneğini verecek diye pusudaydımhoca sabri hız desen var çeviklik desen var bacak gücü desen var adamda mental yok e pestede mental oynayan adamın mentalı sabrinin mentali değilki.. bunlar birleşince 85 sonuç çıkmış demek
![]()
ama 72 az hocam.. ayrıca fransanın en iyi stoperini ortasaha yapmak nedir.. eleştirileride okudukça ben beklentimi düşürmeye başladım sanki.. dany'den iyi olduğu konusunda ciddi süphelerim var. üstelik daha yavaş
E daha burdasin