Aziz Yıldırım ve Ersun Yanal'ın bugünkü pazarlığında transfer de konuşuldu. İkili görüşmenin ortalarında karşılıklı anlaşmaya vardı ve görüşmenin devamında transfer ve bütçe konuşuldu.
70 MİLYON EURO
Ersun Yanal'a tüm isteklerini açıkça dile getiren başkan Aziz Yıldırım "Bu son başkanlık dönemim olabilir, taraftara ve tüm camiaya adından yıllarca söz ettirecek bir takım bırakmak istiyorum" dedi. Transfer bütçesini hedeflere göre belirleyeceğini söyleyen Yıldırım, "Şampiyonlar Ligi'ne katılırsak zaten transfer bütçesinin yarısı çıkmış olur, sezon şampiyonluğuyla beraber takımın kasasına girecek tüm parayı sana bırakıyorum, bana bunların garantisini verebilirsen al kullan" dedi
TÜM YABANCILAR GİDEBİLİR
Ersun Yanal'ın bu teklif karşısında şaşırdığı ve transferde sınırsız yetki istediği belirtildi. Başarılı teknik adam Aziz Yıldırım'a "İlk sezon için değil ama seneye Şampiyonlar Liginde gruplardan çıkma garantisi verecek bir kadro istiyorsak şimdiden bu transferleri yapmalıyız, kadronun oturması için sizden 1 sezon süre istiyorum ancak bu süre zarfında hedefimiz tabi ki şampiyonluk" dediği belirtildi.
KAFAMDA BAZI OYUNCULAR VAR
Ersun Yanal ve Aziz Yıldırım yaklaşık 1 buçuk saat sadece transfer konuştu. Ersun Yanal'ın Aziz Yıldırım'a Avrupa'da takip ettiği bazı oyuncuların isimlerini verdiği ve bunların başındaki 3 ismin Hakan Çalhanoğlu, Samed Yeşil ve Eren Derdiyok olduğu sızan bilgiler arasında.
BELHANDA OUT SHAQIRI IN
Transferinin başkanı yüzünden bir türlü gerçekleştirilemediği Belhanda için son bir yoklama daha yapacak olan Fenerbahçe yönetimi sonuç alınamazsa rotasını Galatasaray'ın elinden kaptırdığı Shaqiri'ye çevirecek.