GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 47

Murat Saylak ·

Cevap
9,8K
Okunma
611,1K
Sayfa
47/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Carlinhos gelsin defsns yapmasada olur.Bize kanat akını lazım.Melo Selçuk Hamit Sneijdr orta da sıkışıp kalıyoruz.

nasıl yanılmaz yav stancu 75 ken baros 72 ıdı. Takım en yuksek overradetı sabrı mıllı takımda en yuksek ıkı overratedlı oyuncu sabrı ve gokhan gonul. pes sacma sapan guclendırme yapıyor. Bu konuda fıfa kesınlıkle cok cok daha ıyı. Mesela dany 75 semıh 77 chedjou 80

Katılıyorum. PES te sabrinin attığı tüm şutlar giriyor nerdeyse robben gibi mübarek :D

Fifa daha gerçekçi ve bence birebir güçlerini yapmşlar. Fifada cedju için lilleyi alip oynadım gayet güzel bir stoper :)

Aziz Yıldırım ve Ersun Yanal'ın bugünkü pazarlığında transfer de konuşuldu. İkili görüşmenin ortalarında karşılıklı anlaşmaya vardı ve görüşmenin devamında transfer ve bütçe konuşuldu.

70 MİLYON EURO

Ersun Yanal'a tüm isteklerini açıkça dile getiren başkan Aziz Yıldırım "Bu son başkanlık dönemim olabilir, taraftara ve tüm camiaya adından yıllarca söz ettirecek bir takım bırakmak istiyorum" dedi. Transfer bütçesini hedeflere göre belirleyeceğini söyleyen Yıldırım, "Şampiyonlar Ligi'ne katılırsak zaten transfer bütçesinin yarısı çıkmış olur, sezon şampiyonluğuyla beraber takımın kasasına girecek tüm parayı sana bırakıyorum, bana bunların garantisini verebilirsen al kullan" dedi

TÜM YABANCILAR GİDEBİLİR

Ersun Yanal'ın bu teklif karşısında şaşırdığı ve transferde sınırsız yetki istediği belirtildi. Başarılı teknik adam Aziz Yıldırım'a "İlk sezon için değil ama seneye Şampiyonlar Liginde gruplardan çıkma garantisi verecek bir kadro istiyorsak şimdiden bu transferleri yapmalıyız, kadronun oturması için sizden 1 sezon süre istiyorum ancak bu süre zarfında hedefimiz tabi ki şampiyonluk" dediği belirtildi.

KAFAMDA BAZI OYUNCULAR VAR

Ersun Yanal ve Aziz Yıldırım yaklaşık 1 buçuk saat sadece transfer konuştu. Ersun Yanal'ın Aziz Yıldırım'a Avrupa'da takip ettiği bazı oyuncuların isimlerini verdiği ve bunların başındaki 3 ismin Hakan Çalhanoğlu, Samed Yeşil ve Eren Derdiyok olduğu sızan bilgiler arasında.

BELHANDA OUT SHAQIRI IN

Transferinin başkanı yüzünden bir türlü gerçekleştirilemediği Belhanda için son bir yoklama daha yapacak olan Fenerbahçe yönetimi sonuç alınamazsa rotasını Galatasaray'ın elinden kaptırdığı Shaqiri'ye çevirecek.

Shaqiri belki de samed e ulaşmaları bile mümkün olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......... Çooooook NET...

nani tweet atip silmis gercek mi acaba bu????

BLiYveLCQAA8f1v.jpg:large

Hücuma iyi cikiyor, dikine paslar iyi ama defans soru isareti

ezbere bılıyorum adamı

mental olarak sağlam bı hoca altında calısmamıs

hücuma verdıgı nerjını yüzde 10 unu defansa versın harıka olur

ama etrafı çok sağlam olmalı

köpek gıbı defans yapmasını kımse beklemesın

uzun ortaları harıka

Katılıyorum. PES te sabrinin attığı tüm şutlar giriyor nerdeyse robben gibi mübarek :D

Fifa daha gerçekçi ve bence birebir güçlerini yapmşlar. Fifada cedju için lilleyi alip oynadım gayet güzel bir stoper :)

Evet bır cok konuda gerıde bıraktı pes ı. Pes te hızlıysan heryerde oynarsın ve bır ıkı bellı bolgeden cekılen sutların hepsı gol. Ben Galatasaray a aldım bıle Chedjou yu . TR lıgınıde attım harıka oluyor

Benim anlamadığım dünyada Carlinhos'dan başka sol bek yok mu? 3 transfer döneminde de bu adam geliyor bu gündeme.

Adamı izlemedim iyi ya da kötü diyemem ama 25-26 yaşına kadar keşfedilmemiş Brezilyalı'ya şüpheli yaklaşıyorum açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt