GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 60

Murat Saylak ·

Cevap
9,8K
Okunma
611,1K
Sayfa
60/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sol bek ile kiyasla. riera ile degil. riera yalanci sol bek. ne bileyim clichy ile kiyasla adriano ile kiyasla yada marcelo ile ama riera ile degil :)

Tamam, oyuncuyu genel olarak o saydığın oyuncularla kıyasla ona varım ama ben bu adamı takımıma alacaksam o mevkide geçen sezon kimi oynatmışım ona bakarım. Kim oynadı Riera, neyi eksik bu adamın defansif açıdan sıkıntılı. O mevkiye bir oyuncu alacaksak defansif yönü de iyi olan biirisini almak daha mantıklı olmaz mı?

Sorun Riera ile kıyaslanması değil, Carlinhos'un aradığımız adam olup olmayışıydı. Bana göre aradığımız adam değil.

---------------------Burak---------------------

-----Arda-------------------------------Nani---

---------------------Sneıjder-------------------

------------Selçuk-------------Gökhan---------

-----Carlinhos--------------------------Eboue--

-----------------Chedjou--Semıh---------------

----------------------Muslera------------------ bence en güzel kadro bu. Drogba yedek gırer oyuna sneıjderın yerıne melea o zamanda da 4-2-2-2 ye donulur o sıstemıde sevıyorum

SONDAKIKA

Leonardo ya 9 ay ceza ve PSG lige -3 puanla basliyor

(hakemi etikledigi icin)

Demiroren daha halen istifa etmedi mi ? :SS:

Bizden bir halt olmaz.Bunun gibi şerefsizlerde buralarda cirit atmaya devam eder.

Rahat olun Ünal Aysal Hala bu adamla görüşmek için randevu falan alır.Şampiyon olduk ya herşey unutuldu.

İstediğin kadar kadro kur bu şerefsizlerle bu sene şampiyon falan olamayız.Rakiplerde daha güçlü olacak.

Transferlerde her zamanki gibi çorba olacak.Alper gibi adamı bu kadar güçlüyken şilkecilere kaptırıyorsan sende çok büyük sorunlar var demektir.

Adznan Öztürke kızanlar İlk önce Ünal Aysala baksınlar.Heleki kurumsallaşmadan bahseden adam teknik taktik ne varsa anlatıyor.Ondan sonra kalkmış kurumsallaşmadan bahsediyor.Anormal bir şekilde seçim kararının alınmasında bir sakınca yok bir yanlışlık yok ama Adnan Öztürkün konuşmasında hata var öylemi.

Alper hakkında söyledikleri zaten fiyasko.Amatör branşlarda şampiyonluk yok,çok başarılıymışız.Yahu hayır geçen senelere göre başarılıyız ama bu yetmez tabiki.Galatasarayın olduğu her yerde şampiyonluk olması lazım falan de.Bunuda başaracağız dersin anlarım.Ama nerde o hırs nerde o güven hepsi masal.

İnşallah yanılırım ama bu transfer dönemide çorbaya dönecek.Bugünkü konuşmalardan sonra 6,7 milyondan fazla bonservisili oyuncu geleceğinide düşünmüyorum.İnler miş Naniymiş unutalım bence.

10 ve üstü bonservisli oyuncu almadan öyle ilk onlara fala girmezsin.Gerektiğinde br iki oyuncuya bu paraları vereceksin.

Ama yok biz ancak düşük bonservis olacak ama oyuncuya paraları yağdıracağız.Mantık böyle işliyor.

---------------------Burak---------------------

-----Arda-------------------------------Nani---

---------------------Sneıjder-------------------

------------Selçuk-------------Gökhan---------

-----Carlinhos--------------------------Eboue--

-----------------Chedjou--Semıh---------------

----------------------Muslera------------------ bence en güzel kadro bu. Drogba yedek gırer oyuna sneıjderın yerıne melea o zamanda da 4-2-2-2 ye donulur o sıstemıde sevıyorum

tribünde mi olacak drogba

Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdığı hocası Jupp Heynckes'in yeni takımının Real Madrid olacağını belirten Tymoshchuk, "Jupp Heynckes bitmiş. Yüzde 99 Real Madrid'in başına geçiyor" diye konuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt