GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 62

Murat Saylak ·

Cevap
9,8K
Okunma
610,2K
Sayfa
62/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

efes rakip olursa kesin katılıyoruz banvit olursa 4 takım ile katılma ihtimalimiz bile var diğer liglerdeki sonuçlara göre

Efes finale kalırsa kesin olarak EL gruplara kalıyoruz.Eğer Banvit kalırsa şampiyon direk, ikinci öne elemeyle gidiyor.

efes gelirse kaydetsekte kazansakta EL deyiz, banvit gelirse kazınırsak EL kaybedesek EL ön elemesi...

o zaman bastır efes :D

<a href="https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=Fs9xnJA4E8Q" target="_blank">[video=youtube;Fs9xnJA4E8Q]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=Fs9xnJA4E8Q[/video]

Kulüpte nakit sıkıntı var deniliyor.

İnler felan hayal o zaman.

Nuri'yi kiralamaya çalışıyordır bence.

Rieranin yaninda hem defansif anlamda hemde hucum anlamda bir roberto carlosdur carlinhos. defansiv tarafida okadar kötü degil bu adamin. fluminensede cok fazla ileri gidiyorken bazen arkaya gitmekle zorlaniyor orasi dogru ama bizde öyle öyle oynamaz diye düsünüyorum. orda sol taraf resmen ona ait. daha dengeli ileri cikmazi gerek . ama arkadayken adami kolay kolay gecemiyor kimse. savunmasi sert tatli oluyor. vucudunu kunlanmasini iyi biliyor. hucum defans dengesini saglarsa muthis olacak ki hocamiz bu konuda onu adam eder artik. cözülmeyecek sorun degil yani. onun kalitesinde bir sol beki avrupadan almaya kalksan cok büyük paralar vermen gerekir. bunun piyasasi fazla degil cünkü CVS i yok hemen hemen. brezilya milli takimda oynamisligi var son 2 senede ama brezilyadan cikmamis ve yas 26 . ona bakarak fiyati normal olarak yükseklerde ucmasi mümkün degil. fatih hocanin aradigi hucumu seven sol bek ki ben de ona bakiyorum acikcasi. avrupada clichy var marcelo var aklima gelen ilk sol bekler bu tarza uyan. gidip ala bilecekmisin bunlari?!

Ben bu adamı izlemedim, sadece izleyen kişilerin yaptığı yorumlara göre konuştum. İyi bir oyuncudur dediğin gibi ama adam 26 yaşında ve avrupaya çıkmamış olması düşündürücü.

Hazır Sneijder-Drogba varken, şampiyonlar ligi faktörü de varken bence Nani gibi oyuncuları almalıyız.

Bidaha zor...

Haklısın sana katılıyorum,GELMEZ beyler!

Bknz.Sneijder.Hakan gelmez dedi ama :asd: Drogbaya ne demiştin yav hatırlayamadım?:(

O ara foruma uzak kaldim ama haberleri takip ederken yalan haberdir diyip gectim.

Nani'ye gelince, beyler bosuna beklentiye girmesek.

gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ben bu adamı izlemedim, sadece izleyen kişilerin yaptığı yorumlara göre konuştum. İyi bir oyuncudur dediğin gibi ama adam 26 yaşında ve avrupaya çıkmamış olması düşündürücü.

iyide bir cok isim var güney amerikada gec cikis yapa bilen. en mesuruda ronaldinhodur galiba. 24 yasinda patlama yapmisdi.

o değilde ezikler türk hoca alırlarsa toparlayamazlar :)) aziz üstünlük kuracak kesin hocaya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri