Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kulübte nakit sikinti var diyor, Burak - Arda takasi bu yüzden olacakmis diyor. EH peki nakit sikinti nasil cözülecek bu hamleyle?

Muslera satilir, Onur alinir, Burak - Arda takasi. Inler ile Nani alinir . 4-5-1in kralini oynariz.

-----------------Onur-----------------

-------Semih-----------Chedjou----

Eboue--------------------------Riera

--------------Inler--Selcuk-----------

Nani------------------------------Arda

-------------------Sneijder------------

----------------Drogba----------------

vallah ben yaklasik 10 belki daha cok macini izledim canli olarak son 1 yilda. 1-2 mac haric cok begendim acikcasi. ama bizde ordaki gibi zart zurt da hucuma cikamaz diye düsünüyorum. kaldiramaz o tempoyu 90 dk boyunca. kimse kaldiramaz acikcasi.. abartiyor biraz yani :D

Abi öyle diyorsan gelsin o zaman, kötü bir oyuncu değil zaten ama bazı şüphelerim vardı sadece. Umarım hayırlısı olur.

Allahtan şu telegol var, gökmen ve erman 2-3 kelime ediyolar. Yoksa bu beyaz tv çekilmez.

O Sertaç denen adam Fatih hoca istifa edecek falan diyordu.Baya da iddaalıydı.

siz herkeze neden inaniyorsunuz nakit sikintisi olan kulup 6 milyon defans oyuncusuna veriri mi? kolo tpureyi alirlardi ozaman

Abi öyle diyorsan gelsin o zaman, kötü bir oyuncu değil zaten ama bazı şüphelerim vardı sadece. Umarım hayırlısı olur.

sadece savunma agirlik sol bek istese hoca ondan bir cok isim sayilir daha iyi olanda. burda zart zurt düsüne kolarov mesela.

ama hocanin istedigi sol profiline uymuyor kolarov. carlinhos da fiyat olarak en uygun sol bek Hocanin kafasindaki sol beke göre.

ben acikcasi hoca ne istiyor diye bakiyorum ve ona görede yorumu yapiorum. Carlinhos bir roberto carlos degil ama asla ve asla vasat bir sol bekde degil hakan ünsaldan sonra ilk defa bir sol bek görecek bu ülke okadar söyleyim yani.

Beyler kim ne yazsa inanıyorsunuz.Nakit sıkıntısı olsa,yönetim gidip 6 milyona stoper alır mı?

Sahi biz bir defans oyuncusuna 6 milyon euro veriyorsak hiç bir transferde gözüm arkada kalmaz benim. :b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt