GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)
Murat Saylak

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 63

Murat Saylak ·

Cevap
9,8K
Okunma
610,2K
Sayfa
63/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kulüpte nakit sıkıntı var deniliyor.

İnler felan hayal o zaman.

Nuri'yi kiralamaya çalışıyordır bence.

Ben daha önce de duymuştum bu nakit olayını doğruymuş demek.Gelirlerle birlikte giderler de çok arttı tabi.Seneye sportif başarı şart o zaman desene.

Ftw ‏@FtwGS Korumalı hesap 2 dk

Neyse Nani'de kesin biten birsey yok ama gelen haberler olumlu gayet... #ayyhadiinsallah

Kapat Yanıtla Favorilere ekle

Nani GELMEZ beyler bosuna beklemeyelim kapatalım pcleri ,herkes yatsın:b5:

iyide bir cok isim var güney amerikada gec cikis yapa bilen. en mesuruda ronaldinhodur galiba. 24 yasinda patlama yapmisdi.

Defansif açıdan da sıkıntısı yoksa gelsin o zaman, ben izlemediğim için oyuncu hakkında sadece söylenenlere göre yorum yaptım.

O ara foruma uzak kaldim ama haberleri takip ederken yalan haberdir diyip gectim.

Nani'ye gelince, beyler bosuna beklentiye girmesek.

Ben de ümitli değildim. Hatta nakit sıkıntısı, Uefa kriterlerinin sorun olabileceği konuşuluyordu ama Ünal Başkan önümüzdeki senenin kadrosu için çok ümitli konuştu. Herkesin artık keyifle izleyeceği bir Galatasaray yaratacaklarını söyledi. O yüzden bazı fedakarlıklar yapacaklardır. Nani neden olmasın.

Alper konusu planlı bir şekilde tezgahlandı farkındasındır...ayrıca transfer konusunda bende de bi karamsarlık var ama daha bitmedi sezon erken değil mi biraz umutsuz olmak için

Ne güzel söylüyorsun tezgah falan diyorsun ama Galatasaray başkanı ve yöneticleri bununla alakalı bir tepki vermez mi yahu.Yani nasıl kabıulleniyorsunuz bu durumu inanılır gibi değil.Alper falan umrumda değil,ama burada yapılan şerefszliğe bir tepki koymamak nedir yahu.

Sadece şunu söylüyorum Galatasaray transferde gidecek ve kalacak oyuncularda normalin üzerinde başarı yakalasın,mantıklı hamleler yapılsın bu takımın karşısında kimse duramaz.Bu şampiyon olunan iki yıl beş yıla çıkar.Ama biz bu seriyi bozmak için elimizden geleni yapıyoruz.Bu potansiyeli doğru kullanmamak için bozmak için her zaman ki gibi elimizden gelen herşeyi yapıyoruz.

Nakit sıkıntısı varsa alınmasın Nani falan arkadaş.Sol bek ve Gökhan İnler alınsın transfer kapansın.

Unal başgan halleder koyar ortaya manileri $$$$$$$$$$-£££££££££££££££££££££

Defansif açıdan da sıkıntısı yoksa gelsin o zaman, ben izlemediğim için oyuncu hakkında sadece söylenenlere göre yorum yaptım.

vallah ben yaklasik 10 belki daha cok macini izledim canli olarak son 1 yilda. 1-2 mac haric cok begendim acikcasi. ama bizde ordaki gibi zart zurt da hucuma cikamaz diye düsünüyorum. kaldiramaz o tempoyu 90 dk boyunca. kimse kaldiramaz acikcasi.. abartiyor biraz yani :D

hoca kendi söyledi sistemi yanllış yazıyorlar ben 4 1 3 2 oynatıyorum diye.

son dönemde oynadığımız sistem, melo tek ön libero inan sol iç hamit sağ iç forvet arkası ws

hoca öyle düşünüyor ama geleneksel ismi 4 3 1 2 bu düzenin. hoca daha ofansif oynattığı için 4 1 3 2 gibi algılıyor. yoksa sneijder hamit ve selçuk aynı çizgide oynamıyor. ama melo ile sık sık aynı çizgiye geliyorlar. neyse o önemli değil kanatlı sisteme bence bu sene değil bir sonraki sene geçilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri