Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

---------------Muslera--------------------

Hamit--------Semih--------Chedjou---------Carlinhos

-------------Inler------------Selcuk------------------

Kazim----------------Sneijder-------------------Nani

--------------------Drogba-----------------------------

Hayirli olsun.

Orda Nani'yi oynatıcağına Hamit'i oynat da vitaminsiz'in yerine Sneijder aksın =)

Hepiniz şımarık iğrenç düzenin oyuncağı olmuşsunuz, hepinize yazıklar olsun, adaletsizliğe hiç biriniz ses çıkarmayı bırak göz yumuyorsunuz, yanınızda bir adam öldürülse yine ses etmezsiniz, hepinizin vicdan adalet duyguları yok olmuş, Transfer Nöbeti'nin bittiği gündür twittera laf etmeyin bundan sonra en azından hepsinde adalet duygusu var, oradakiler en azından tepki gösteriyor.

raporladık daha ne yapalım demmkkı adamın ayrılacalıgı var

görüyorumda ben konuyu bile bilmiyorum :D ne yapmis hayri beyfendi merak ettim bende simdi. bukadar haykirdigina göre vatan bölmüsdür herhalde yada öyle bir sey :)

Bize kimse gelmez dedi. Drogba-Sneijder geldi ama öyle değil işte başka kimse gelmez dedi :Z5:

https://www.gscimbom.com/forum/tara...alatasaray-kontra-ataga-cikarken-arbeloa.html

Şu konuyu açtığımda konudakilerin yüzde 75 i destekledi yüzde 25 i dalga geçmişti. O inanmayan %25 lik kısım 75. dakikada maçı ayakta izliyorlardı. Bu inanç lazım yine bize.

"drogbaaaaaaaaaaaa! this is incredible! a third goal of the night for galatasaray and now they really believe it could happen"

(Drogbaaaa!!! Bu inanılmaz!! galatasaray için gecenin 3. golü ve şimdi gerçekten olabileceğine inanıyorlar)

fox tv spikeri

"... it towards drogbaaaaa! and galatasaray are getting closer and closer."

Sonuç olarak Drogba yaşıyla Sneijder formuyla tartışılacak adamlar değiller. Bunlar büyük maçların büyük futbolcuları. Sevgiyle kalın ve bazılarının yönetim Lennonu getirmemişte, yok işe yaramaz Podolskiyi almamışta gibi sözlerine kulak asmayın.

silahmı dayacagız admınlere raporladık kalın butonu

adam hala yazıyor

raporladık daha ne yapalım demmkkı adamın ayrılacalıgı var

Sürekli bold/büyük harflerle yazmak yasak, ama ara sıra 1-2 mesaj yazılabilir, bir mesaja dikkat çekmek için kullanılabilir, ayrıcalık yok yani anlayacağınız üzere. :) İnanmıyorsanız, buyrun 1-2 mesaj sizde öyle yazın, daha ne diyelim. :)

Sürekli bold/büyük harflerle yazmak yasak, ama ara sıra 1-2 mesaj yazılabilir, bir mesaja dikkat çekmek için kullanılabilir, ayrıcalık yok yani anlayacağınız üzere. :) İnanmıyorsanız, buyrun 1-2 mesaj sizde öyle yazın, daha ne diyelim. :)

adam her zaman yapıyor

bana barı anlatmayın bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt